fredag 7. november 2008

Lilla klokker.Ein serie bilde frå september. Her er fokuset mitt form og farge på blomane. Eg blei merksam på den vesle "rakkaren" på nedste bilde og måtte ha han med. Merkeleg at eg endar opp med så mange edderkoppbilde, eg som får frysningar av dei... (eg er merksam på at bakgrunnen er litt rotete)
Bilda er skorne og redigert forsiktig i Fotofiltre.


7 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Virkelig vakre bilder Marie,stilig med den edderkoppen.God kveld til deg!

RuneE sa...

Da jeg fikk øverste del av det første bildet inn på skjermen trodde jeg først det var en tøykanin! Jeg skjønte jo fort at her var det alvorligere ting enn som så.

Nydelige blåklokker og den edderkoppen med nett var enorm. Urolig bakgrunn er det jo ikke så lett å gjøre noe med her - be edderkoppen flytte seg?

På skjermen på min bærbare og ukalibrerte skjerm virker de en smule mer lilla enn jeg husker fra sist sommer. Kan det stemme?

Lene sa...

Hehehe... Skulle akkurat til å si det samme som Rune: Be edderkoppen flytte på seg til den andre siden av nettet, så vi ser ryggen hennes isteden ;)

Nydelige klokker. Bare slaps her i dag, Marie - så takk for at du minner meg på at der kommer atter en sommer.

Appropos edderkoppspinn... Har du vært inne på Studio Naturas blogg og sett "hans" nett dekt av dråper? Utrolig vakkert. Naturens egne mesterverk.

John sa...

Ja der var da voldsomt så mange edderkopper som skuler seg i dine bilder da Marie :)
Jeg tror jeg må begynne å forstørre bildene mine og lete etter småkryp.

Fine bilder og flotte farger men så er vi tilbake til dette med bakrunnen da, men det er du ikke alene om. Der har vi mye å lære alle sammen.

Ivar Ivrig sa...

I tillegg til rotete bakgrunn vil jeg si at sola skaper for mye lys-og skyggepartier. Synes selv det er flott med sol, men noen ganger er den bare til besvær desverre. Prøv på en oberskyet dag, evt finn noe som kan skjerme, da vil du få et mere behagelig og jevnere lys på de flott blomstene.

Pernille sa...

Nydelig bilde med blåklokker og edderkopp. Av og til må bare bildene bli slik de blir og jeg syns det er vakkert!

Marie sa...

Til Rune- Fargen på klokkene er nokolunde rett. Dette er ikkje "ville" blåklokker, men ein sort eg har i hagen som er meir lilla.
Til de andre- Takk for ros og konstruktiv kritikk :)