mandag 3. november 2008

holmestrand i går efta

Tok dette bilde i går på bjerkøya ikke beskjert ut av bilvinduet for fri hånd tenkte jeg skulle bruke det til SWF hvis det ikke dukker opp noe bedre i løpet av uka. Er det noe jeg burde rette på ?

8 kommentarer:

Lene sa...

Hehe.. På John sitt bilde nedenunder har jeg etterlyst mere av forgrunnen. Dvs - jeg skulle så gjerne ha sett bittegranne mere av trærne. Her kunne jeg ønske meg mindre av forgrunnen - fordi huset ble så dominerende at det stjeler av de nydelige omgivelsene.

Men jeg er jo så pirkete på alt mulig, jeg da ;) Og spesielt på mitt eget, hehe ;)

Ivar Ivrig sa...

Litt mindre av forgrunnen og at vannet er i vater :-) Ser ut til at det kan renne ut til høyre.

RuneE sa...

Som standard Sky Watch bilde er dette langt over gjennomsnittet. Himmeltonene er fine, men du er på nippet (om ikke over) til "burn-out" i det lyseste området.

Her er jo svære svære kontraster selvfølgelig. Antagelig umulig å dekke alt. Jeg likte de to opplyste inngangspartiene - de skapte liv i forgrunnen. Silhuettene er totalt sorte - jeg vet ikke om det er mulig å lete frem noe liv i originalen. Eller om du vil ha det slik? Det kan være smak og behag.

John sa...

Likte dette bildet, det er god over et snitt swf bilde. Fjerner man forgrunnen syntes jeg bilde blir veldig amputert. Med en lukkertid på 1/4s så er det nok VR i objektivet som har reddet skarpheten her :)

esnorway sa...

ja synes jeg hadde flaks at det i heletatt ble bilde jeg hadde kun kamera med ja det var vr linse noe jeg kommer til å kjøpe flere av senere.

RuneE sa...

Nei - du må ikke fjerne forgrunnen her (dersom John har mistolket meg). Den er essensiell med sine to lyse "punkter". Jeg etterlyste bare en smule struktur i silhuettene - om de er der.

John sa...

Det var fruen og Ivar som ville ha mindre av forgrunnen :)

Marie sa...

Stemningsfullt og vakkert!
Eg synest at husa i framgrunnen gjev liv til bilde.