tirsdag 11. november 2008

Katten 2


Nå har jeg fått hjelp av Rune til å legge inn større bilder, så jeg prøver ett bilde til av "kongen" her i huset. Får håpe det går, ellers trår vel Rune støttende til:)

14 kommentarer:

Kathrine sa...

Yes!!Men bildet ble ikke bra da...Får bare slette det, men nå har jeg oppskriften:-) Tusen takk, Rune:-D
Tjohooo!!

John sa...

Du hadde fått størrelsen riktig nå men du hadde glemt å sette s400 til s800. Da mister man oppløsningen/skarpheten i bilde. Jeg har rettet det nå og bilde ble bra det. Her har du nok en gang timeet veldig bra.

esnorway sa...

nei da artig bilde la det stå

Kathrine sa...

Trodde jeg satte 8oo istedet for 400? Hmm...Ja, uannsett er det ikke på topp, men dette var baer ett forsøk på hjelpen fra Rune:-)))

Pernille sa...

Kjempemorsomt bilde:) Jeg elsker å ta slike bilder av både hunden og katta. Hi hi, nesten så de rygger når jeg kommer med kameraet.

Lene sa...

Bildet ditt fremkaller et stort smil her hos meg. Slurp... Og påfølgende latter ;) Herlig!

Ivar Ivrig sa...

Et herlig bilde og veldig bra komposidjon. På min laptop kan det virke som om det er litt ut av fokus. Men vet det er vanskelig med slike "action" bilder.

Anne-Berit sa...

Sånne bilder liker jeg,herlig å se.

Kathrine sa...

Ja, det ble så uklart da jeg fikk det inn her(?)For på min maskin er det helt klart, så litt skuffa ble jeg ja. Men, men, kan skylde på katten ,)

Ivar Ivrig sa...

Nei. Det er vår alles ikke fultt så elskede Blogger som kødder med kvaliteten. Kankjse originalfila di er litt mindre enn den sizen den settes til her? Da blir det litt dårligere kvalitet desverre når du blåser bildet opp :-(

RuneE sa...

Er bildet klarere nå?

John sa...

Ivar, hvis du klikker på bilde for å se det i full size så ser du at det ikke er for lite. Det første av mine panorama bilder er også klarere når man klikker på det..mulig blogger har gjort noen endringer...igjen.

Ivar Ivrig sa...

Vi går vel over på Nettforum kanskje??? :-)

Kathrine sa...

Bildet ble faktisk bedre:-)) Hva gjorde du Rune? Tryllet litt?
På min maskin kan jeg blåse det opp mye, for den er ganske stor.

Syns forresten det er godt gjort å følge med på alt blogger forandrer på jeg.

Får prøve et nytt bilde en dag, og se om `jeg`får det til...

:-))