onsdag 26. november 2008

CanadagåsJeg er så heldig å bo like i nærheten av en av Norges naturperler - Østensjøvannet i Oslo. Det har blitt en del turer rundt vannet gjennom årene, men dessverre er det slik at det som oftest bare er de mest vanlige fugleartene som er på "skuddhold".

7 kommentarer:

RuneE sa...

Dette var jo en nydelig fugl med tilhørende refleks! Du har fått frem tegningene i fjærdrakten aldeles nydelig. Halsen kan virke mørk, men den er ikke uten struktur - og sort er sort. Jeg vil ikke forandre på noe.

John sa...

Meget flott bilde.
Lys, farger og skarphet er meget bra.
Hvis jeg skal pirke på noe så ville jeg ha hatt med refleksen av hode. Den blir litt halshugd for meg :)

Anne-Berit sa...

Dette var virkelig flott,vakker fugl,flott gjenspeiling i vannet og farvene så klare som de kan få blitt.

Twin sa...

Takk for fine tilbakemeldinger :-) Og John jeg er helt enig med deg. Refleksen av hodet skulle jeg gjerne ha hatt med også, men dessverre var det ikke med i bildet.

Pernille sa...

Fantastisk vakkert å se på fjærdrakten til gåsa. Nydelig bilde:)

Marie sa...

Fantastisk bilde! Det einaste eg ville hatt endra på var at speglbilde av hovudet på gåsa godt kunne vore med, men det er berre pirk.

Lene sa...

Vi var en tur ved Østensjøvannet for noen uker siden. Desverre fikk vi sp vidt dratt frem kameraene før regnet plasket ned. Men vi kommer sterkere tilbake.

Herlig bilde. Jeg savner også hele hodet i refleksjonen, men den får du sikkert med neste gang. OG så kanskje vi sees der i vannkanten :)