fredag 14. november 2008

Et vott innlegg

Hvorfor har jeg nå lagt du noe slikt? Jo, for å understreke at man behøver ikke løpe rundt med speilreflekskamera, ørten linser, tunge stativer etc etc. Da blir det ofte rett og slett til at man ikke tar med seg kamera. Derfor har jeg alltid et lite kompaktkamera med meg i beltet. Idag hadde jeg anledning til å gå en liten tur i noe som heter Langeskogen mellom bygene og fant denne. Kanskje ikke all verden vil noen si - men den fanget øyet og deretter fanget jeg den med kamera. Den er ubeskåret, men justert litt i skarpheten og fargenivåene med "kurver".

Dessuten likte jeg mønsteret.

10 kommentarer:

Lene sa...

Juhuuu! Det er helg, og her kommer allerede den første muntrasjonen! Herlig bilde! Og jeg skjønner at rimfrosten har regnet bort hos dere og i dag.

Bildet er en fin historie i seg, og jeg liker at omgivelsene kommer såpass frem - de hører med.

Og så var det meg, da - med alle mine assosiasjponer... Her dukket min kjære, avdøde bestemor opp. Hun strikket slike votter gjennom alle år. Jeg har de flotteste varianter. Også de som mangler både en og to og tre masker - hun ble desverre noe senil etterhvert. Men jeg synes jo likevel det sto stor respekt av at hun fortsatte strikkingen - og småfeilene er bare gode minner henne.

Lene sa...

Ps. Morsomt også med ordspillet ditt, og dobbeltbetydningen :) Neste ut er vel truseinnlegg ;)

Pernille sa...

Stilig bilde, Rune:) Dette likte jeg godt. Og en flott våt vott i nydelige høsfarger som bakgrunn:)

Jeg pleide alltid å ha et lite kamera i lommen uansett hvor jeg var. Og så mye morsomt jeg hadde med det. Men så tok den kvelden. Men skal love at det var brukt;)

Garden Angel sa...

Ut på tur!
Det er sant det Rune!
Man trenger ikke all verdens for å fange opp noen fine øyeblikk på sin vei...
Det er jo dette et godt eksempel på!
Har tatt mange koselige bilder med kompaktkameraet mitt jeg også..
Og endel av dem er fine nok i massevis for meg:)
Ha en fin helg Rune!

Ivar Ivrig sa...

Et artig motiv. Det lyseste hvite er fortsatt litt lyst synes jeg. Noe urolig bakgrunn med veien og husene som kan skimtes.

RuneE sa...

Takk for hyggelig omtale jenter! Ellers enig med Ivar - det hvite er noe hvit (har justert så godt jeg kunne), men det er ofte prisen man må betale. Slik denne var plassert var dette den roligste bakgrunnen jeg fant. Har en fra andre siden som jeg har beholdt, men vet ikke om den er bedre. Der er det andre problemer.

Blitzen var slått av, men bildestabilistor var på.

John sa...

Artig fangst og bilde, Rune.
Syntes ikke bakgrunnen er så viktig i sånt bilde. Dette er vel i katergorien dokumentasjon :)

Anne-Berit sa...

Syns dette var et veldig koselig bilde.Pleier å ha mitt lille fujifilm finepix-kamera med over alt,for det dukker jo stadig opp ting jeg vil ta bilde av.Har tatt mange fine bilder med det...:o)

esnorway sa...

fin fangst rune ja er noen ganger bare bra å ha et kamera i lomma har et på mobilen jeg bruker ofte når jeg ikke har med det andre.

Randi sa...

Flott bilde...jeg syns umidelbart synd på den som mistet denne flotte votten. Bare tenk på for en jobb å strikke denne.
Jeg likte godt dybden i bildet. Liker sånne dybde bilder jeg.:-)
Fargene stemte også, den flotte bakken som flammer opp i høstfarger..perfekt!

Jeg går stort sett alltid med det svære kameraet mitt jeg. Men ønsker meg ett lite kompakt kamera for å ha på innerlomma:-)