fredag 14. november 2008

mobil kamera med på tur

Ja så det var kamera i lommen rune hadde i et innlegg litt lenger ned på siden. Det har jeg alltid med i lomme og bilen i form av mobil tlf en nokia N82. Ofte bruker jeg den når jeg ser noe som er litt spendene å jeg ikke veit helt om jeg skal stoppe eller ikke å ta bilde med nikon d80.

6 kommentarer:

RuneE sa...

Som jeg pleier å si "Ha alltid med et kamera - det kan komme en måse!"

Eller som her, en vei som svinner inn i en sving langt borte, med to biler som skaper liv og kontrast til solnedgangen bak skyene. Fine detaljer.

Bra!

Anne-Berit sa...

Har tatt mange bilder ut frontruta jeg også,men med mitt kompaktkamera.Du må ha et bra kamera på mobilen din,for dette var bra!

Pernille sa...

Ja er det ikke kjekt å ha med seg kamera over alt. Mobilen er jo alltid i lomma på meg og kameraet blir brukt flittig. Men jeg syns ikke bildene blir så bra på den. Men viktig alikevel til spennende ting som dukker opp. Kjempebra kamera på mobilen din.
Tar en del bilder gjennom bilvinduet også. Men kanskje mest hyler jeg på gubben at han må få en "motorstopp". Nesten aldri at det er stopp-plasser der de beste motivene langs veien er;) Men tror du han stopper? Nei, jeg må nok gainne bilen tror jeg;)

esnorway sa...

ja da er 5mpix på mobilen og carl zeiss optikk men nå er vel det kommet 8mpix på en del modeller av nyere merker

John sa...

Tut og kjør :)

Lene sa...

Bare en kommentar til han John-karen over her: Tut og kjør, du liksom!! Knips og kjør, sier nå jeg ;)