fredag 21. november 2008

"Foss" i Hellas


Mitt første og hittil eneste forsøk på en "rennende" foss - Tatt i en skogkledd dal på Rhodos. Jeg gjorde en rekke feil, men hadde i alle fall et en-bent stativ og vannet rant raskt. Lett beskåret i høyden (bildet - ikke fossen).

6 kommentarer:

John sa...

Flott bilde og utsnitt Rune. Jeg likte dette så jeg har ikke noe å sette fingern på :)

Pernille sa...

Å dette er rett og slett vakkert! Hvis dette er ditt første foss-bilde,- så pleace fortsett med det!:) Syns det ser litt magisk ut og jeg fikk lyst til å titte nærmere på den fossen. Nydelige farger som gjør at jeg hadde tittet meg over skulderen om jeg var der alene og det var skjømt! Den litte broen ovenfor er prikken over i'en.
Om noen har noe å utsette på dette bildet, ja da blir jeg sur. Hi hi hi.

RuneE sa...

Takker for gode ord! Jeg var nok ikke alene. Det var en busslast eller to med turister til, Så jeg måtte holde på en stund før jeg fikk tatt tre bilder uten for mye folk med.

Anne-Berit sa...

Fantastisk fint bilde,spennende og vakkert motiv!

Lene sa...

Rune.... Nå har du satt meg igang med noe her som jeg slettest ikke har tid til akkurat nå. Begynte å dille, skjønner du. Liker egentlig dette bildet knallgodt - men så savnet jeg litt mere kontraster, dybde og liv. På min skjerm blir det litt vel mye grått i grått, og jeg må konsentrere meg for å skille ut motivene. Så ikke med en gang at det var en trestamme til venstre i bildet - men når den først var oppdaget, likte jeg linjene i bildet enda bedre. De fortjener å komme mye bedre frem, synes jeg :)

Og nå har jeg verken tid, eller kunnskaper nok til å dille mer. Skal i svømmehallen med nevø og kompis :)

RuneE sa...

Lene - du må gjerne prøve, men husk at bildet er tatt i en "trollskog". Det skal være liten kontrast (det var det på stedet). Et lite dalføre med store trær som gav lite lys ("Sommerfugldalen" for de som er kjent på Rhodos). Dette lyset prøvde jeg å få frem, sammen med fossen. Bildet ble pga tabbe ikke tatt i RAW.

OBS - ser du på bildet med laptop må lysstyrken være max for å få frem kontrasten.