fredag 21. november 2008

Revelfossen igjen.

Dette bildet er tatt i sommer med mitt Fujifilm Finepix-kompaktkamera. Syns det ble en fin effekt mad solstrålene over de to på steinen, men nå må dere trå til gutter, det er sikkert masse å fikse på her.
Jeg har bare beskåret bildet litt i nedkanten.Her har jeg prøvd å ødlegge bilde til Anne-Berit etter beste evne, John.Versjon 3 Rune E

Jeg lærer visst aldri - burde holde meg vekke fra andres bilder. Jeg har gjort noe midt i mellom de to andre. Håper det ikke er alt for ille.

14 kommentarer:

Pernille sa...

Kem i svart'n e ho gærne kjærringa me huin dær på steinan?

Hi hi hi, du Anne-Berit du Anne-Berit. Jeg sier ikke et ord annet en at jeg syns jeg passer godt inn i spotlighten. Hahahaha, tulla bare. Nei bildet er flott det hvis du hadde redigert meg bort! No har du PS så da fikser du det på et sek:)

Jeg har mine meninger om bildet, men jeg syns jeg blir "partisk i saken" Hi hi. Så du skal få de når jeg treffer deg og får tatt et grep i øra på deg. Du er klar over at jeg sitter med flere bilder av deg ved fossen? Hi hi hi.

John sa...

Ja hvem i svarte er det som står der nede. Er det dette som kalles linse lus eller er du med i Paparazzi Anne-Berit :)
Her har du fanget Revelfossen med en helt annen vannføring. Solstålingen ned på Pernille og bikja var meget flott fanget og det er det som gjør mye av bilde for meg.
Hvis jeg skulle gjort noe med dette bilde så ville jeg har prøvd å justere litt på lys, kontrast og farger for å se om man kan hente noe mere her. Hadde også vurdert å beskjært det litt i toppen og på høyre siden.

Har du noe å redigere med Anne-Berit?

RuneE sa...

Det var noe "hellig" over det bildet ;-) , og sammen med fossen er det for meg det viktigste. Prøv å konsentrere deg om den biten, ville være mitt tips.

Anne-Berit sa...

Hehe,var vel jeg som var litt paparazzi der.Har en utgave av PS,men har ikke lært å bruke det ordentlig ennå.Gidder dere og har tid,så må dere bare ordne dere som kan det.

Lene sa...

Bare fulle farten innom, jeg. Og så må jeg jo bare få sagt at jeg alltid har visst at Pernille og Lukcy er sendt fra oven ;) Så flott du har fått illustrert nettopp det i bildet ditt, Anne-Berit ;)

Utrolig at dette er samme fossen som på Pillas bilde... Jeg er forresten enig med Rune - om å konsentrere seg om lyset, Pernille, Lucky og den nærmeste lille fossen.

Nå skal vi snart plaske uti her og. Har nevø med kompis på besøk - så svømmehallen neste :)

GAWO sa...

Så fint dette bildet er med Pernille og hunden hennes i stråleglansen. Jeg skrollet bare bildet ned slik at jeg fikk kuttet toppen (midt på granskogen) og da syntes jeg bildet ble veldig spennende. I versjon 2 ser jeg at toppen er kuttet sånn, men jeg synes ikke at det bør tas noe på sidene. For meg var det spennende å se hva som befant seg der. Og jeg likte første versjon i fargene. I versjon 2 ble det for mye lys på buskene. Det tok blikket bort fra Pernille. Og her er hun hovedtema. Virkelig fint.

Pernille sa...

Engelen Gabriel her, nei bare meg:)Hi hi hi.

Jeg må si John at du er kjempeflink. Jeg prøvde på å få fossen hvitere, men jeg fikk det ikke til. Bildet ble mye finere med hvit foss. Syns det var for mye blåtoner i den (jakka mi er faktisk svart). Kjempebra at du lysnet berget også! Bildet ble no renere og klarere. Flink gutt, John!:)
Hvis du klipper det litt no Anne-Berit, så blir det kjempefint.

Pernille sa...

Hi hi hi, snakk om å ikke ha brillene på seg. Beklager Anne-Berit. Jeg satt å så på det første bildet da jeg skrev og hengte meg så opp i at jeg skulle si at du måtte klippe det. Hadde selvfølgelig sett at John hadde gjort et kjempearbeid med redigeringa og klipping. Men fingrene og tankene mine fikk det ikke med seg. For alt i verden ikke klipp mer så fremst du ikke skal klippe meg bort. Det kan du godt gjøre;)

RuneE sa...

Jeg burde ha lært etter hvert å holde meg borte fra andres bilder, men jeg følte at man burde konsentrere seg mer om det sentrale i bildet: fossen, lyset og Pernille. Plassert etter "tregangersregelen". Noen vil sikkert skjerpe bildet mer, men for det første er jeg ikke sikker på at bildet tåler det og for det andre forsvinner da også noe av "trolldommen". Har justert litt på farger og kontrast for å få frem strukturer i berget og lysere foss etc etc.

John sa...

Jeg skarpet det litt for deg og satte det til s800 :)
Det ble en fin versjon dette Rune.

RuneE sa...

Jeg hadde selvfølgelig glemt dette med s800 - er ikke min måte å laste opp på. Takk skal du ha!

Anne-Berit sa...

Skjønner hva du mener Rune,men jeg må si at jeg syns at Johns versjon er flott.Og"engelen"kom jo til sin rett der og,hehe.

Anne-Berit sa...

Glemte jo helt å si tusen takk til dere alle sammen,dette er sååå gøy,og jeg lærer masse!

Pernille sa...

Syns din versjon Rune ble kjempefin. Likte veldig godt at du jobbet med strukturen i berget. Det er en magisk plass og det fikk du fram.
Du må for alt i verden ikke ligge unna bildene, Rune. Det er jo en av delene som gjør det så spennende her i klubben!:)