onsdag 12. november 2008

Mot byen.


Tok dette bildet med mitt Fujifilm Finepix kamera ved påsketider i fjor.Det er tatt like ved Havmannen og vi ser oppover mot byen og gågata i Mo i Rana.

6 kommentarer:

RuneE sa...

Her ser det som du nesten er på vei mot våren - lite snø og antydning til plen. Vi får håpe det blior slik denne vinteren også.

Fin dybde i bildet med gaten som forsvinner i det fjerne. Jeg har sansen for slik "nesten-symmetri".

Skulle kanskje ha ønsket meg en eller annen dippedutt litt til venstre eller til høyre nede i det storee asfaltområdet. Kan bli litt "tomt" ellers. Det ville etter min mening også bryte symmetrien litt tydeligere. Tenk deg er rød trehjulssykkel litt nedenfor den strukturen på hjørnet.

Anne-Berit sa...

Hadde gjort seg det,helt klart,men det var ingen der,og jeg hadde neppe sett pointet da heller,hihi.

Kathrine sa...

En fugl på himmelen hadde vært nok, men syns du får fram vårfølelsen veldig godt jeg:-) Lukter vår..

Pernille sa...

Vakkert Anne-Berit. Men du hadde fått den duppeditten om du tok bildet motsatt vei. Da hadde Havmannen blitt duppedittmannen;) Men da hadde du jo ikke fått byen med. Valgets kvaler;)

Lene sa...

Ahhh, gi meg våren tilbake, sier jeg. Jeg er vist ikke noe vintermenneske ;)

Fin dybde i bildet ditt, og veldig rent og pent. Øynene mine ledes automatisk innover veien, men den forsvinner på en måte ut i intet. Sentrum er litt langt unna til å ha betydning. Sikkert ikke så dumt det Pernille sier - å fotografere adre veien mot Havmannen. Ellers så kan du jo få Pernille til å ta splitthopp midt i bildet - da blir det liv ;)

John sa...

Fint bilde med bra dybde effekt.