tirsdag 11. november 2008

Gulskogen gård.

Kun et steinkast fra branntomten, hvor 7 polakker så tragisk mistet livet i helgen, ligger Gulskogen gård. Eventyrlig her, gjennom alle årstider. Bildet er ubeskjært og skarpet opp i lightroom - og så har jeg ekspirimentert litt med photomatix (helt nytt for meg).

7 kommentarer:

Pernille sa...

Forferdelig brann!

Bildet ditt er utrolig vakkert. Nydelig motov og nydelige farger! Så mange flotte motiver dere har der nede. Du er en racer på foto!

Jeg så misunnelig på deg som har Jovien din ved din side. Skulle gjerne ha hatt han på hylla ved siden av pc'en eller i lomma når jeg er på tur;) Da kunne han ha visket i øret mitt hva jeg skulle trykke på og når. Eller hoppet ned fra hylla når jeg entrer PS. Gu så misunnelig jeg er:)Hi hi.

Garden Angel sa...

Så vakkert!
Nydelige gjenskinn i vannet:)
Og ja, Gulskogen gård er eventyrlig!
Vi hadde bryllupsfotograferingen vår der..

Uff....det var så fælt med den brannen.

Kathrine sa...

Vakkert sted ser ut som, og vakkert bilde! Bruene minnet meg om Mummidalen ,-)

Anne-Berit sa...

Enda et nydelig bilde fra deg,gjenspeilingen i vannet er fantastisk,og for ei fin lita bru.
...Tragisk brann der nede hos dere,fælt for de pårørende.
Kos deg med forograferingen,og ha en fin kveld:o)

Lene sa...

Pernille: Hehe... Du, gjett om han forsøker å inprente meg tekniske detaljer. Håpløse meg - det går inn gjennom det ene øret, og ut det andre (må skjerpe meg om jeg skal komme noen vei;). Men motivene, og det estetiske styrer vi gjerne med hver for oss. Han har sin tekniske bakgrunn og utdannelse innen faget, mens jeg har min estetiske (både dekoratørfag, form- og farge og kunsthistorie).

Forhåpentligvis utfyller vi hverandre. Iallefall en kjempemorsom hobby å kunne dele. Og så må du bare komme til Drammen, vet du, så skal du få låne Jovien :)

Pernille sa...

Hi hi hi, Takk skal du ha Lene. Enn om jeg tar deg på ordet;) Hi hi.
Må være flott å dele fotogleden:)

RuneE sa...

Broer har jeg sansen for je ville selvsagt gått nærmere inn på den