søndag 9. november 2008

Gratulerer så langt

Kjære alle sammen i Norsk Nettfoto, gratulerer med en nå vital og livskraftig fotoblogg! Det er gøy å se at dette så langt har lykkes. Norsk Nettfoto er nå så stor at det vel snart settes ned en julebordkomité tenker jeg, hehe :-).

Jeg skriver dette for å si at jeg kommer til å senke mitt aktivitetsnivå her inne en smule. Det er såpass mange deltagere nå, at det krever en del om man skal være aktiv. Jeg ser at dette for min del går på bekostning av mitt eget bildeskapende, da jeg har brukt mer tankevirksomhet på andres bilder enn mine egne den siste tiden. Jeg kommer til å følge med på et hjørne, og ønsker fremdeles å være medlem slik at jeg kan hive på en brannfakkel når jeg føler for det ;-). Håper det er greit for de tre sjefer, og alle medlemmer. Det betyr at det ikke er selvfølgelig at jeg ser om det spørres eller refereres til meg i en sammenheng som krever mitt svar. Skulle det være konkrete saker dere ønsker min mening om, så er det bare å sende mail, eller si fra til Ivar Ivrig som jeg møter jevnlig. Jeg bidrar mer enn gjerne på forespørsel.

Noen tanker for framtiden: Jeg syns dere skal fortsette å se på om det er mulig å legge dette over fra en blogg til et forum. Det vil bli mer ryddig og lettere å hold oversikten nå som det begynner å bli mange bilder. Og så kan dere vurdere å lage oppgaver. For eksempel si at alle som ønsker kan fram til jul forsøke å ta bilder av orkideer hjemme. Eller bare over en helg kanskje? Rennende vann til mandag morgen. Mulighetene er mange, og det kan være svært utviklende å se andre sine løsninger på samme motiv. Og det blir moro å diskutere dem etterpå.

Jeg legger ved et sevportrett fra Bymarka med Trondheim i bakgrunnen. Tatt for over 10 år siden på god gammeldags film! Det er en fin tid vi går i møte nå.


Mvh Andreas – Studio Natura


15 kommentarer:

RuneE sa...

Først: Et nydelig bilde helt etter boken og vel så det!

Så det er synd for oss at du må trappe ned, men vi skjønner det også godt. jeg tror det er flere enn undertegnede som har oppdaget at egen aktivitet har lidd en smule. Jeg snakker sikkert for alle når jeg sier av er veldig glade for den kunnskap du har tilført oss og vi også er glade for at det fremdeles kan komme en brannfakkel når vi beveger oss forlangt ute på jordet.

Dine forslag er noterte og passer for så vidt godt sammen med noen av de ideene som har vært luftet i diskusjonene rundt omkring. Nå har vi et "påskudd" til å komme videre!

Det med julebord var ikke dumt. Med vår medlemspredning bør vel det bli i Trondheim? Er det sjanse for sponsing fra Netcom??

Anne-Berit sa...

Dette var perfekt,på alle måter,nydelig motiv.

Ivar Ivrig sa...

To ting:
1. Så vidt jeg vet så har du Natura fått en pris for dette bildet, stemmer ikke det? Klapp klapp. Det fortjente du.

2. Julebord ja. Jeg ringer opp konferansetelefon til dere andre så tar vi oss en skikkelig harryfest. Blir nok hæla i taket ja. Rune, stiller du som DJ?

RuneE sa...

Jada, spesialist på Take Five...

GAWO sa...

Et stemningsfylt bilde. Og gjett om jeg gjerne skulle ha vært der. Vinter og blått lys, aldeles nydelig og med en kaffekopp til kunne vi ha snakket foto lenge.
Synd at du gir deg men bra at du lover å være i kulissene.

Julebord? Kjempeide! Jeg kommer.

Garden Angel sa...

Ååå for et vakkert bilde!
Bålkos og kaffe en deilig vinterdag...herlig!
Nydelig lys i det fjerne!

esnorway sa...

hørte jeg fest i det fjerne her ja bilde var fint det ja skjønner dette tar mye tid å du gjør deg best ute å ta bilder for dette var fint.

John sa...

Meget flott og velkomponert bilde, Andreas!
Jeg og flere her har nok full forståelse for at du må prioritere dine egne bilder fremfor våres. Jeg for min del vil takke for alle innspill, kommentarer og brannfakler du har kommet med så langt. De har vært veldig lærerike og det er vel flere med meg som sikkert har fått noen a-ha opplevelser. Håper du fortsatt titter frem fra hjørnet en gang i blandt og kaster inn noen fakler der det trengs. Vi trenger det fra en mentor som deg :)

Pernille sa...

Slike bilder blir jeg gla av å se på! Jeg bøyer meg i snøen for det! Skal trene for livet for et slikt bilde, men da tror jeg at jeg trenger et liv til! Utrolig vakkert er det!

Synd at du trapper ned, men jeg forstår det kjempegodt. Men jeg får deppe litt for meg selv. Så får jeg stikke inn på fotobloggen din for å trøste meg selv:)

Jeg har lært utrolig masse av kommentarene dine og de bildene du har redigert! Mer enn hva jeg har lært på et fotokurs.

Men jeg håper du stikker innom sånn av og til og tråkker meg på tærne. Det er bare en glede:)

Stor klem fra Pernille:)

PS: Hadde vært gøy med julebord, bare så synd jeg er så langt unna dere;)

Studio Natura sa...

Ivar:
Jo det stemmer, jeg var "runner up", dvs blandt de 6 beste i en verdensomspennende konkurranse med over 12000 bilder. Er litt stolt over det ja :-).

NetCom og fest og DJ og telefon:
Jeg husker en jobbfest der vi spillte musikk fra en mobiltelefon, og eksperimenterte med å lage subkasse til den av en tom ølboks. Funka dårlig...

Mere tips:
Jeg har lest en del på et forum for friluftsliv. Der ble det til at de gjennomførte et uformelt treff for de som ønsket det blandt forumets medlemmer. Noen ildsjeler postet på forumet at de kom til å være der og der den helga om et halvt år. Kom den som vil. Det kunne jo gjøres i Norsk Nettfoto også. En fotohelg for den som vil :-)

Ivar Ivrig sa...

En fotohelg ja. En ting er julebord på konferansetlf, men vil ikke satse på fotohelg pr mms. Der setter jeg grensen ;-)

Lene sa...

Fantastisk bilde!!! Jeg kjenner en guttegjeng som tar julebordet sitt ute i skauen og koser seg på samme vis som du gjør her. Vet ikke helt om jeg misforstår, eller om dette var en invittasjon ;) I såfall kommer vi, hele gjengen med kameraer, gamasjer og no`godt og varmt på innemrlomma ;)

Takk for gode tips, tanker og ideer. Fint at du vil titte innom igjen iblandt.

Marie sa...

Draumebilde dette..., eit sånt som tar pusten frå meg...

Lukke til vidare :)

Kathrine sa...

Å, nå gleder jeg meg til vinteren:-))

Må først takke deg for alle kommentarene i fotobloggen min(ikke forsvinn helt da)
Skjønner deg veldig godt, har tenkt tanken sjøl om å trappe ned bloggene. Men så kom denne invitasjonen til Nettfoto:)
Så foreløpig fortsetter jeg som før, så får vi se etterhvert.

:)

Lisemoren sa...

Å, det var et nydelig bilde : )