søndag 16. november 2008

Pus i vindu

Tatt i Sandviken i Bergen idag. Svakt beskåret i høyden. RAW-fil behandlet i PS CS3

10 kommentarer:

Pernille sa...

Men åååååååååå for et koselig og vakkert bilde. Tenker på barndommen min med en gang. Hadde en prikklik katt.
Bildet er vakkert fotografert og kjempegod stemning i det. Nydelig refleksjon i det øverste delen av vinduet. Og så selvfølgelig utrolig vakkert med pus i det ene hjørnet av vinduet!
Dette kunne jeg ha tenk meg å hatt på veggen!

Syns det er veldig flott at det er litt shabby under vinduskarmen.

Kathrine sa...

Nå har jeg prøvd i tre uker og innstalere dette RAW-filteret som dukker opp noen ganger hver dag på dataen her, men får bare feil. Lurer på hammeren ved dataen nå ja..-)

Prøver og lærer katten min dette da, det å sitte og se ut gjennom vinduet. Det ser såå koselig ut:-)) Flott!!

GAWO sa...

Hele bildet ble noe helt eget med den pusen i det hjørnet der. Blikket fester seg momentant på pusen. Fargene er så samtemte og fine. Dette likte jeg Rune!

John sa...

Artig bilde og fint utsnitt.
Ved første øyekast så så det ut som om katten satt og holdt i gardinen.
Det er vel ikke mye som kan gjøres anderledes her. Det måtte i såfall være å bruke en luremus og få katten til å sitte i en annen posisjon :)

Lene sa...

Pus: Matmor, nå sniker mannen med kameraet seg rundt hushjørnene her igjen. Du får gløtte litt under gardinene her, så får du se. Obs... Der knipset han, gitt. Tror jeg tok meg fortreffelig ut, mjaaaaauu...

Kjempekos bilde. Deilig laid back og stemningsfylt.

Pernille sa...

John: Jeg ville for alt i verden ikke ha flytta på den katta. Ikke for at jeg er redd katter. Men for at den sitter helt perfekt der den sitter i mine øyne;) Hi hi.

Anne-Berit sa...

Liker dette bildet veldig godt,nydelig med den pusen som sitter og ser ut,og med gjenspeilingen i det øverste vinduet.Virkelig stemningsfullt!

esnorway sa...

koselig bilde rune

ArneA sa...

Det er rart hvordan vi reagerer forskjellig. Koselig, javel, men for meg var det umiddelbar assosiasjon til kunstneren Mark Rothko

RuneE sa...

Arne: Ikke dumt det - jeg har tatt mange varianter rundt dette. Et av dem ligger ganske tidlig på denne bloggen. Det kan virke som et enkelt tema, men jeg synes at mulighetene er uendelig.

Det enkle kan ofte være det vanskeligste