lørdag 29. november 2008

En soldag i nov

Dårlig vær er det greit å dra frem litt solbilder fant dette i arkivet fra ca 3 uker siden. veit ikke om det er riktig etter 3 deling eller noen regler men regner med at jeg får greie på det.

7 kommentarer:

Pernille sa...

Vakkert og idyllisk er det uansett! Jeg liker det veldig godt!

Har nettopp begynt å sette meg inn i det gyldne snitt. Men har funnet ut at av og til blir bildene vakker uten det også. Aldri en regel uten unntak:)

Om du har dårlig vær så er det bare å stikke nordover;) Hi hi. Vi har deilig vakker vintervær med masse nysnø:)

John sa...

Dette ble bra dette ES. Syntes utsnittet var fint. Jeg ville ha beskjært det litt på venstre siden slik at du ble kvitt det som stikker ut der og kansje gitt bilde litt mere kontrast.

Anne-Berit sa...

Nydelig bilde,men jeg må si meg enig med John i å beskjære det litt på venstre side.Syns ellers bildet er flott,dust og vakkert.

Ivar Ivrig sa...

Stilig bilde. Er det et gammelt kai-anlegg som vi ser eller?
Enig med John. Slike elementer synes jeg selv kan være vanskelig å oppdage når en tar bildet. Takker for beskjæringsmuligheter i etterkant. MEN vi får satse på at erfaringen kommer og at "all" denne beskjæringen avtar i mengde. Vi ser vel slike ting etterhvert som vi blir mere "proffe".

John sa...

Ivar, Litt av problemet er jo også at søkeren ikke dekker 100%. Vi får m.a.o med litt mere i bilde enn det vi ser. Vi må sette opp en Nikon D3 med 100% søker på listen over pakker fra nissen :)

Ivar Ivrig sa...

Jepp, Ivrig vil ha D3 og kalibrert Eizo-skjerm og ... og....
;-D

RuneE sa...

Nydelig bilde, gir den rette stemningen. Selvfølgelig fristende å fjerne en smule småting på venstre side, inklusive kabel, men skal det gjøres med beskjæring, er det fare for at bilde blir noe ubalansert mot venstre.

Behold det og nyt stemningen.

PS Et nærbilde eller to i tillegg av det gamle treverket hadde gjort seg!