tirsdag 11. november 2008

Utfordring

Til dere som ennå ikke har kikket inn på vårt forum kan dere se om dere finner mitt siste innlegg med bilde. Hint, det er  lagt ut i dag. Klikk på linken.
 Norsk Nettfoto`s Diskusjons Forum.

Det kan være litt uvant å bruke dette fora i forhold til det vi er vant med på blogger, men det er faktisk mere oversiktlig når vi kan sortere innleggene bedre.
Prøv det da vel, artig med alt som er nytt ;-)

12 kommentarer:

Lene sa...

Hmm..... Skeptisk ;) Jeg føler kanskje at her inne på bloggen har vi "åpent landskap". Diskusjonsforumet byr ikke bare på egne båser, men også på lukkede dører hvor jeg må klikke meg inn, før jeg i det hele tatt husker om jeg har vært bak nettopp denne døren før? Kategorier og titler, ja, vel - men ingen smakebit av eksakt hva som befinner seg bak døren frister meg til å lukke opp. Blir kanskje litt mange rom å lukke seg inn og ut av?

Nynner litt med Ulf Lundell, bare... "Jag trivs best i öpna landskap...." ;)

Er Diskusjonsforum ment som et alternativ, eller et supliment til bloggen?

Kathrine sa...

Oi..Her kommer jeg til å få musearm sikkert. Klikk klikk..

Har sett litt på det før og, kanskje det fungerer. Men jeg kommer til å miste oversikten jeg. Kjenner meg såpass godt ja ,-)

Kathrine sa...

Hjelpe meg da. Dobles alt her?

Pernille sa...

Jo Ivar, jeg fant bildet ditt. Skal ikke røpe det for de andre hav det er. Men lekkert er det! Har du hatt det bildet på bloggen din før eller er det nytt. Mener å ha sett det før. Staselig er det i vert fall:)

Jeg må være enig med Lene og Kathrine om Diskusjonsforumet. Det ble for mange dører for meg og for lite oversiktlig. Jeg liker når det er oversikt over bildene og kommentarene. Hva som er nytt og hva som er gml. Så "Jag trivs best i öona landskap" jeg også;)

RuneE sa...

Jeg våger meg frempå og "tenker høyt".

1.Forumet skal være et supplement.
2. Samle større diskusjoener et sted.
3. Samle veldig spesielle diskusjoner et sted.
4. Samle relevant info. for medlemmene
5. Arrangere tema-runder (denne uke høstløv).
6.
7.
8.
.
.

Kathrine sa...

Gode ideer, i tilegg til denne bloggen ja. Kommer til å få musearm uannsett jeg....og da er vel katta ute etter meg...)

Pernille sa...

Jeg må vel kanskje sette meg inn i det forumet. Men fikk liksom ikke til noe der. Prøvde meg på en kommentar til deg, Rune, men det gikk ikke. Den godtok ikke mitt brukernavn og passord. Men det er sikkert jeg som tuller. Jeg er helt toltalt teknisk udugelig;) Hi hi hi.

RuneE sa...

Pernille - du må melde deg inn igjen på nytt. I og med at det ikke er Blogger som står bak dette (de har ikke akkurat noe slikt), må man melde seg på på nytt. Trykk på "Bli Medlem" på toppen og følg anvisningene.

Lene sa...

Ok. Da er det greit, og sikkert ikke så dumt. Var litt redd forumet skulle overta for bloggen.

GAWO sa...

Jeg er åpen for noe nytt. Det er bare spennende, men må si meg enig med de andre jentene her, det ble veldig mange klikk hit og dit. Føler at jeg må lete etter bildene og det som er nytt.
Å bruke dette som supplement er sikkert lurt å prøve ut. Finn et tema, opplys på bloggen hva som er ukens tema og la alle poste det på den nye siden.
det går i hvert fall an å prøve det ut. :-)

Ivar Ivrig sa...

He he jenter. Klikker det for dere ? :-)
Trodde det var mere oversiktlig jeg. En slipper hvertfall å scrolle seg ihjel for å lete etter 'Det' bildet og evt om det er kommet noen nye kommentarer slik som det blir i blogger. Lettere å finne katta under Kategorien Dyr ennå lete laaangt nedover bloggen. Synes jeg. Men det er smak og behag. Håper dere prøver litt hvertfall og at dere blir mere fortrolig etterhvert. Stå på alle sammen. Det er bra trøkk her inne og det er veldig bra. Selv har jeg litt for ofte 12 timers arbeidsdager og kan derfor være litt passiv. Men jeg er her.

Kathrine sa...

Sikker verdt å prøve...? Katta finner en kanskje uannsett?? He.. Neida,verdt en diskusjon dette. Her er det også lange arbeidsdager, ikke bare 12 men ofte over 16 timer:-) Men jeg er nå her jeg og, stort sett.

Så vi får se det ann, eller?