mandag 24. november 2008

Dybdefølelse?

Fordelen med å være syk er at man får bedre tid til å gjøre ting man ikke pleier å ha tid til tok også dette bilde i går veit ikke om det er opptimalt etter noen bøker men det gir meg dybdefølelse hva mener dere der ute?

8 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Dette gir fin dybdefølelse for meg ihvertfall,nydelig.
Håper du blir frisk igjen snart,god bedring!

esnorway sa...

ja da har nå i værtfall tenkt å gjøre litt med bilder og lese litt.

RuneE sa...

Først - jeg er ikke god med solnedganger!! Men:

Linjene i bildet (skyer, horisont etc) leder veldig fint "inn i solnedgangen" - som det etter min mening bør. Samtidig ser en sjøen helt inn til svabergene og strukturen i bergene også. Mange lar dette ofte bli sort.

Skulle jeg hviske noe måtte det være om å vurder horisonten kunne flyttes opp eller ned en smule. Det avhenger bl.a. av om du har mer å gå på. Ellers må du evt. bestemme deg for om det er forgrunnen eller bakgrunnen som er viktigste. Et fint bilde uansett.

God Bedring!

Randi sa...

Ett fint bildet. Utrolig at det er tatt på denne årstiden.

Pernille sa...

Vakkert bilde:)
Jeg skjønner hva Rune mener her. Men jeg syns et av de sjarmerende trekkene her er at det er litt skinn i bergene. Det gjør bildet mere levende. Dybden er flott den. Men tror ikke bildet hadde blitt så levende om en mørknet bergene;) Gu no får jeg vel gutta på nakken;) Hi hi

Ivar Ivrig sa...

Hvis en tenker 3 deling så kan horisonten flytte opp elle ned som Rune sier, men da ville jeg ha flyttet den opp slik at svaberget fortsatt er med. Ellers et kjempegodt bilde :-)

John sa...

Meget bra dette Einar. Det er ikke godt å ekspnere dette bedre uten å lage HDR. Hvis du ikke har satt på rutemønsteret i søkeren så ville jeg ha gjort det. Da har du mere kontroll på dette Rune og Ivar snakker om.

Lene sa...

Nydelig bilde. Og her er jeg enig med Ivar - svabergene må være med - men ofre gjerne litt av himmelen.