lørdag 1. november 2008

Fra Moholmen.

Dette bildet har jeg bare beskjært litt,tatt bort noe av plenen i forkant her. Er spent på hva dere syns,så kom igjen!


Nå sitter jeg på hytten med Telenors "skolisse" til forbindelse og sludd utenfor. Så da kan man like godt "leke" med et bilde. Jeg har ikke gjort noe med fargene, men har rettet opp de vertikale linjene litt og beskåret til venstre og under for å fremheve husrekken til høyre og stien inn in bildet. Opprettingen gjorde at vinduet til høyre ble kuttet. Er det noe å gå på der så bør det inkluderes helt ut.

RuneE

Her har jeg førsøkt å følge rådene jeg fikk,og er svært fornøyd med resultatet,så takk for gode råd,de mottas med takk.

Anne-Berit.

9 kommentarer:

Lene sa...

Hei, Anne-Berit. Bare innom her i fulle farten - arbeidshelg. Men mååå bare ta meg tid til å kommentere bildet ditt. Inmari fint motiv!! Jeg eeeelsker fargene som er brukt i husrekka her. Skulle vel så gjerne bodd her.

Men jeg tror kanskje jeg ville forsøkt å droppe litt av forgrunnen og heller fått med litt mere himmel..? Og så droppet husene helt til venstre. Kanskje fra lykta..?? Jeg er ingene fotokompositør - men inbilder meg at det ville blitt litt mere ryddig.

:)

Pernille sa...

Så flink du er, Anne-Berit! Et nydelig bilde:)

Men jeg er litt enig med med Lene her. Jeg ville ha tatt bildet noe høyere opp. Ca fra muren og opp slik at himmelen ble med. Men så er det ikke så enkelt alikevel. For jeg vet nemlig at du står nede i en ganske bratt bakke og har ikke muligheten til å komme deg høyere opp uten å klatre i et tre el eller klatre over et gjerde og trø inn på tomta. Men hadde du kommet høyere opp så hadde vi sett mer av hva som befinner seg bak det hvite gjerdet og fått mere dybde i bildet. Hadde også skippa husene på venstre side, tatt det fra rett bak lampen.

Men jeg syns at bildet er kjempefint med det utgangspunktet du hadde:)

Marie sa...

Først vil eg seie at eg synest du har funne eit nydeleg motiv her!

Det ser ut som om du står litt nedi ein bakke så det var sikkert ikkje så enkelt å ta bilde frå eit litt høgare punkt. Eg ville tatt bort litt meir av plenen og litt av venstre side, slik at lykta og bjørka kom med på bilde.

God helg :)

Ivar Ivrig sa...

Jeg kunne ha tenkt meg å hatt med litt mere av det nærmeste huset på høyre side. Kanskje gått litt tilbake og evt zoomet litt. Prøvd å få blikket/kamera opp. Jeg ville ikke ha beskjært det slik Rune har gjort. Ved å gå lengre unna kunne du faktisk ha fått med litt mere av husene til venstre.

Marie sa...

Bilde er blitt heilt topp Anne Berit :)

Anne-Berit sa...

Takk skal du ha Marie,hyggelig at du liker det.

John sa...

Dette er et fint motiv Anne-Berit.
Likte fargene på husrekken.
Nå er vel det meste sagt og gjort, som kan gjøres og resultatet ble bra det.

Lene sa...

Kjempefint, Anne-Berit!! Jeg liker bildet ditt veldig godt. Synes du gjorde det aller beste ut av utgangspunktet. Og så gleder jeg meg bare til du får helikopeter så du får med gresstakene ;)

Anne-Berit sa...

Ja det hadde vært noe du!:o)