søndag 30. november 2008

Wanted dead or live

Ja disse er etterlyst i blåtime bildene til Ivar men da han ikke veit helt hva han leiter etter i blåtimen tenkte jeg får legge ut disse så han har noe å gå etter for å se om han får med dem neste gang.

8 kommentarer:

Lene sa...

Virkelig en helskjønn familie. Men bakgrunnen her blir for bråkete. Ser du har råmur her. Har du f.eks nok råmur til å danne hele bakgrunnen rundt familien, kunne det vært knallfint - altså ingen andre detaljer, ikke tapet eller brystning, eller andre pyntegjenstander. Om du i tillegg fikk murbakgrunnen litt diffus, hadde du hatt årets julekort i boks :)

Lene sa...

PS. Eller ta med deg hele familien for knipsing ute i snøen :)

Lene sa...

PS 2 (får jo aldri snakka ferdig...) Og så vil jeg gjerne se den alive - ikke dead - haha ;)

Pernille sa...

Hærlig blånisse-familie du har der:) Er enig med bakgrunnen. Hadde blitt knalltøft med diffus murbakgrunn eller ute i snøen, skog eller med et fjell laaaangt unna. Men du kan også sende dem oppover til meg. jeg skal ta godt vare på dem. De er jå helskjønn jo:)

Men de hadde passa utrolig godt inn i Ivars blåtimebilder;)

esnorway sa...

bilde i seg selv er ikke noe å skryte av å jeg er enig at bakgrunn er for rotete.Dette Var bare tatt for å Vise ivar hva jeg så etter om jeg fant i blåtime bildene hans. Kommer nisse show med bedre bakgrunn når jeg får kjøpt eller lånt meg en blitz har ca 200 nisser i alle varianter her.

Ivar Ivrig sa...

He he :-)
Det eneste jeg har sett av nisser i blåtimen er fjompenisser. Disse er det maaange av her i trøndelag, men de er ikke så fine. Derfor er de redigert bort fra mine bilder. Mokkasiner og skinnvest gir ikke mye julestemning desverre :-)
Ha en flott advents-søndag.

Pernille sa...

ES: Du er en mann etter min smak når det gjelder nisser. Gubben min stønner og bærer seg til hver jul når han må bære opp de over 500. Men det er mange små blandt dem;)

John sa...

En fin samling med blånisser Einar.
Prøv med en annen bakgrunn er mitt råd. :)