onsdag 26. november 2008

Ein liten istapp.

Eg har skore bilde og gjort det litt skarpare i Fotofiltre.

5 kommentarer:

Pernille sa...

Så flott en istapp. Jeg syns jeg ser den renner nedover og fryser til. Flott. Likte veldig godt boblene inni. Det gjør bildet levende for meg:)

Lene sa...

Hehe. Morsom, denne her. Jeg fikk assosiasjoner til en våt sokk som henger på tørk. Kjempefint! Bittegrann kornete, men regner med det er noe forstørret.

RuneE sa...

Imponerende gjort - slike bilder er vanskelige å ta! Hvor mange forsøk gjorde du? 20? Jeg så du hadde blender 2.8 - desto vanskeligere, selv om det antagelig er beskåret en del. For ikke å snakke om selve plasseringen av dråpen

Nydelig blåtone, men skulle jeg tenke på noe å gjøre, måtte det være å dempe litt på de lyseste områdene opp til høyre. De stjeler lett litt oppmerksomhet, selv om det også virker som motvekt og bidrar til balanse. Klarer du å få isolert istappen, så kan du prøve å dempe det andre en smule.

Randi sa...

Jeg blir så imponert over bildene dine jeg Marie...dette er også knallbra!!

Kunne selvfølgelig pirket på at det er kornete. Men det gjør jeg ikke:-)
Ett flott resultat!!

John sa...

Meget flott fanget og et fin bilde, Marie.
Nå finnes det nok ikke noe støyreduksjons muligheter i Fotofiltre og ikke er jeg sikker på om det finnes i Picasa heller.
Hvis du ikke har prøvd Picasa så vil jeg anbefale å laste det ned. Det er 100% gratis og er et rent bilde behandlings program med de primære justerings valgene til foto redigering. Meget enkelt å bruke er det også.