søndag 9. november 2008

Med kamera på skakke.


Jeg liker veldig godt litt anderledes perspektiver og vinklinger - både hva livet -, og hva fotografering angår. Ikke alltid det funker like bra, men jeg liker denne varianten. Ja, bildet er tatt i strålende solskinn - en flott turdag. Skulle gjerne hatt solen litt anderledes plassert på himmelen, så jeg slapp det store skyggefeltet i forgrunnen. Men viser likevel bildet, da jeg, som sagt, liker perspektivet. Fyr løs.

11 kommentarer:

RuneE sa...

Hva har John gitt deg her? :-)

Artig sak og skitt i skyggen. Det går an å rette den opp litt dersom du absolutt vil, men la det være.

Garden Angel sa...

Ja det er jo morro å se ting litt på snei Lene!
Så lenge en klarer å holde seg på beina...hahaha

Likte veldig godt den broen der jeg:)

Anne-Berit sa...

Hehe,måtte le av Runes kommentar,kunne jo lure litt.Spøk til side,syns bildet var kjempeflott,arti med litt annen vinkling.

Ivar Ivrig sa...

Jeg synes dette blir feil og unaturlig. Det er ikke alt som kan skråstilles og ikke så mye som helst synes jeg. Men det er viktig å eksperimentere :-)

esnorway sa...

litt uvant vinkel men greit nok for det

Pernille sa...

Kjempefint bilde. Og mange bilder er gøy på snei. Men akkurat dette hadde jeg foretrekt på den vanlige måten pga at det er så utrolig vakkert motiv.

Lene sa...

Rune: Hahahaha... I`m only high on life ;))

Det rare er at for meg er dette bildet "riktig". Brua i fokus - og det nærmeste man kommer vannrett i bildet. Jeg vil gjerne gå på den, jeg - og at verden ellers "er litt på skeiva", er ikke så unormalt for meg ;)))

Men morsomt å høre andre synspunkter og meninger. Og, ja, Ivar - jeg har veldig lyst til å fortsette å lete etter annet enn horrisonten å "rette" bildene etter - selv om jeg også er helt enig i at det er mest harmonisk - og ikke framkaller sjøsyke ;))

Lene sa...

Pernille: Jeg har flere bilder av motivet - og kun dette er "på gyngende grunn". Jeg ser at de andre helt klart er vakrere - likevel liker jeg dette veldig godt ;) Men så er jo jeg litt kjerrigna mot strømmen iblandt, jeg da, hehe ;)

Marie sa...

Brua i vater gjer dette til eit bra bilde. Eg likar igrunnen ikkje sånne "tatt på skeiva" bilde noko særleg, men dette er eit unnatak.

GAWO sa...

Jeg føler trang for å rette opp bildet, ... eller holde laptopen på skrå (ler) for motivet er så nydelig. For meg blir dette litt unaturlig. Jeg liker bilder på skrå, men om jeg skal være ærlig ( og det er vel det du vil at jeg skal) så fant jeg ingen "mening" i det skrå her. Men det er moro å prøve og jeg vil gjerne se flere på kanten bilder.

Lene sa...

Gawo: Ja, det er helt riktig - man SKAL være ærlig, og jeg setter stor pris på nettopp det. Det er jo det som er så fint - og litt meningen med dette forumet. Man kan se seg helt blind på ting man gjør selv, og da er det fint å få andres synspunkter. Det hjelper en lite videre på vei om alle andre er enige og kun kommer med ros :)

Når jeg knipset dette bildet rettet jeg kameraet etter broen. Og når jeg så bildet på pcen, syntes jeg det var helt topp fra første stund. Men så er det jo det at jeg VET tanken - og mine øyne følger helt naturlig broen.