mandag 24. november 2008

Vera banket påStormen Vera gjorde inntrykk på oss trøndere. Sjeldent komme det vel så mye snø i vannrett retning som det gjorde for en uke siden snart. Men vakkert blir det etter at den har feid over oss.

Her har jeg kroppet bildet, lagt på farge og gjort det skarpere.

9 kommentarer:

Pernille sa...

Morsomt bilde:) Men si meg har du tatt snøen av de to rutene eller er de åpne? Virker som det er snø på gardinen eller er det ei dør innafor. Innbiller meg at bildet hadde blitt perfekt med snø på alle vinduer. Tror du må fortelle oss litt mer om dette bildet;)

RuneE sa...

Det var som om jeg kjente både vind og snø! Skulle gjerne ha tatt det bildet jeg.

Randi sa...

Pernille: Dette er ett uthus,og rutene er borte, knust for lenge siden. Det snødde jo rett gjennom alt, så på innsiden var det ett lass med snø.
Så derfor bare snø på to vindu..:-)

Ivar Ivrig sa...

Et friskt bilde. Bra komponert synes jeg.

Anne-Berit sa...

Knallbra bilde,der har det snødd vannrett ja.

John sa...

Dette var et flott og artig bilde Randi. Er ikke mye å sette finger på her. Du kunne ha tatt øksa og kappet de greinene som stikker ut fra venstre. :)

Pernille sa...

Så synd at to av rutene er knust. Men et nydelig bilde. Må si som Rune sier. Skulle ønske jeg fikk tatt det bildet;)

Randi sa...

Ja...øksa står jo rett innom døra her så jeg kunne jo egentlig ha gjort det....hihihi

Lene sa...

Hah!!! Sånn passelig misunnelig på deg for dette bildet, ja. Egentlig ikke noe glad i vinter og snø i det hele tatt - men når vi først må pines igjennom, så er det jo greit å kunne kose seg med herlige fotomotiver, da. Og dette var virkelig toppen, Randi. Men, jeg sier dom John - du kunne jo ha funnet frem øksa, da ;) Hahaha..