onsdag 29. oktober 2008

Titti.

Har tatt et bilde av den ene hunden vår,der hun ligger og slapper av på golvet.Jeg har ikke gjort noe med bildet,for jeg liker det som det er.Men kanskje dere andre har noen forslag.

8 kommentarer:

Pernille sa...

Titti er no bare prisessa selv. Og dette bildet er nydelig! Hun ser presis ut slik hun er i virkeligheten. Jeg vet ikke hva du skulle ha endret på. Tror ikke jeg ville ha gjort noe med bildet:)

PS: Så skøy at du joina oss:) Velkommen, Anne-Berit:)

Randi sa...

Hei og velkommen til deg!!
Dette bildet syns jeg var helt fint. En nydelig hun du har!!

Ivar Ivrig sa...

Velkommen hos oss i Nettfoto :-)

Hun ser veldig snill og avslappet ut. Jeg ville prøvd å få med hele venstre øre. Kanskje er gulvmatta litt i veien, men samtidig er jo dette et hverdagslig bilde..

esnorway sa...

Velkommen fin hund ja er enig med ivar at mere av øre hadde vært fint men ellers så det meget fint ut.

RuneE sa...

Velkommen i klubben! Ypperlig som første presentasjon - skarpt og fint. Side du ikke har beskåret det vet vi også at det ikke er noe å hente der. Så kan man diskuter om man skal flytte litt hit og dir - jeg overlater til ekspertisen å si noe om det er berd innsatsen

GAWO sa...

Hei og velkommen. Fint at du ble med. Nå begynner vi å bli mange jenter :-) og det er artig.

Hunden din er så god der den ligger. Og du har fått et fint bilde av henne. Jeg har hatt hund selv og vet at det er vanskelig å få til gode bilder. Om du vil prøve en gang til med Titti i avslappet positur tror jeg at jeg ville hatt teppe under hele henne eller tatt det helt bort. Kan du ikke prøve og så vise oss hva det ble til?

Anne-Berit sa...

Det er som du sier vanskelig å ta gode bilder av hunder,og hun ligger alltid på golvet med snuten på teppet.Dette bildet er tatt i full fart og ikke arrangert,men jeg forstår hva du mener og er helt enig.

John sa...

Hei og velkommen Anne-Berit.
Flott hund, skarpt og fint bilde.
Jeg for min del ville ha foretrukket en ensfarget bakgrunn/forgrunn.
Dette fordi mine øyne blir veldig opptatt av det hvite teppe. :)