lørdag 18. oktober 2008

Sommarfugl i oktoberhagen.


6 kommentarer:

RuneE sa...

Velkommen til klubben! Veldig hyggelig med litt rogalandsk deltakelse.

Sommerfugler har alltid vært en av de ting jeg har hatt problemer med å ta - de flyr sin vei! Fint lys gjennom vingene og bra dybdeskarphet mot bakgrunnen. De "antennene" (eller hva det nå heter :-) ) kom fint fram. Kanskje litt problemer med autofokuseringen. Den kan være et stort problem ofte, spesielt med denne type motiver. Jeg har selv sittet og slitt med en sommerfugl idag. Jeg ville ikke ha beskåret det mer

Bruk av et redigeringsprogram som Photoshop Elements (koster rundt 1000 kroner) kunne kanskje ha fått redusert denne effekten noe. Forøvrig et meget anvendelig program.

Stå på!

Norsk Nettfoto sa...

Hei og velkommen i klubben Marie!
Fint utsnitt og bruk av dybde skarpet.

Hvis man ikke har noen form for redigerings program så kan man bruke gratis programmen Picasa til lomme boken tilsier noe mere også :)

Randi sa...

Hei Marie!!
Flotte farger, likte bildet veldig godt. Å fange en sommerfugl er ikke det enkleste.

GAWO sa...

Hei Marie. Velkommen i klubben. Så fin denne sommerfuglen din var. Fint med lyset bak. Og du må ha vært stø på labben siden du har fått "følehornene" så sylskarpe.

Jeg sier i sammen slengen Velkommen til Randi og AnneA også. Har beundret bildene dere har.

Oysann, der er sannelig Ida kommet med. Velkommen til deg også.

Så kjekt at flere og flere er ivrige etter å lære og vise hva de får til. Jeg har fulgt ivrig med på kommentarene som følger bildene og jeg kan påstå at allerede nå har jeg snappet opp litt visdom. Og ønskelisten min til jul begynner å ta form. Et stativ kanskje.... Jeg var på samme Fotomesse (eller Utstyrsmesse kan vi vel kalle det) som deg RuneE

Ivar Ivrig sa...

Velkommen Marie. Dette er bra fanget. Personlig synes jeg en sommerfugl er penere sett fra oversiden. Skarpheten er der og jeg vet det er vanskelig med insekter :-)

Ida sa...

Meget flott, synest jeg Marie.
Du har fanget øyeblikket.
For det å knipse bilder av sommerfugler, er som oftest flyktige øyeblikk.
Skarpt og med fine fargekontraster.