onsdag 22. oktober 2008

Dråper

Kraftig beskjært, Ca 10% av orginal - Behandlet i Lightroom.

10 kommentarer:

Ivar Ivrig sa...

Er litt Matrix-look over dette John. Sånn redigeringsmessig ser jeg der er noen lysflekker under hver dråpe som kunne ha vært tatt bort. Utover det synes jeg dette er et kunstig/artificial bilde. Og det i positiv forstand. Ser ut som om det er animert el.l. Godt jobba :-)

Marie sa...

Eg har som sagt ikkje så god greie på det tekniske, men at det er eit blinkskot det ser eg!

Studio Natura sa...

Hei!

Det ble jo et fenomenalt bilde. Men personlig er jeg ikke tilhenger av så kraftig crop som du beskriver. Det betyr at du ikke kan bruke bildet til noe som helst. Når svigemor vli ha det på veggen må du beklage å si at det går ikke.

John sa...

Takk for det Lars A.
Er heller ikke tilhenger av for mye crop, i utgangspunktet prøver jeg å få med det som skal være med i bilde i det jeg tar det. Bilde er tatt i vasken på kjøkkenet med veldig liten dybdeskarpet, det var omtrent bare disse dråpene som var i fokus og derfor den kraftige beskjæringen.

John sa...

Ivar, ja det kan se ut som det er henten fra Terminator filmene :)
Når det gjelder lyset så prøvde jeg å lage en effekt med en sånn nymotens led lykt som lyser blått, har også brukt kamera blitz og en ekstern blitz som slave. Spørsmålet er vel om det ble for mye lys.

John sa...

Marie, Takk for hyggelig tilbakemelding.

Randi sa...

Det var helt utrolig...er dette to dråper vann.
Ja, de ser metalliske ut, tror du har skurt vasken alt for blank og skinnende ;-)
Kunne nesten vært smeltet metall.
Et flott bildet John.

RuneE sa...

Mengden av beskjæring som tåles er jo også avhengig av hva bildet skal brukes til. Lyssettingen her er jo utrolig bra med fin kontrast. Dersom størrelsen er stor nok, speilvender du det (av praktiske årsaker) og bruker det som skjermbakgrunn. Ikke mange har make!

Pernille sa...

Du vet at jeg er noe fersk i dette. Men jeg er imponert over klårheten og lyset i de dråpene dine:)

Ida sa...

På kollisjonskurs.... ;)
Stilig!