søndag 26. oktober 2008

Det fosser ned

Her vest har det regnet og stormet hele helgen. Dette bilde tok jeg idag. Jeg stod parkert på parkeringsplassen og tok et "skudd" ut av bilvinduet. I pøsende regn. Så om du finner flekker på bildet er det regnet som driver rett på. Det kan være dramatisk her vest når det vi får så mye vann på et døgn. Da er rasfaren stor. Jeg har ikke gjort noe med bildet. Der er som det er.Jeg har lagt på litt Automatisk farge og kontrast. Mulig at det ble bedre sånn? Ikke vet jeg, for jeg bruker ikke å redigere bildene mine.

8 kommentarer:

Marie sa...

Så store fossar har me ikkje her, men elles kjenner eg meg godt igjen. Akkurat slik er naturen etter ei helg som denne!

Ivar Ivrig sa...

Hva er det som henger til venstre for fossen? Er det et hvitt sverd, kors el.l.?

Lene sa...

Hei, Gawo.

Dere har skikkelig godvær, skjønner jeg. Mektig foss og et flott bilde. Liker det gamle gjerdet i forgrunnen.

Men, Gawo... Jeg ble så inmari opphengt i hva det er som befinner seg på høyre side av fossen - litt over en tredjedel ned, kanskje... Er det et kors, eller et sverd, kanskje????

Lene sa...

Hehe... Flere som er ine og funderer her, ja ;)

Marie sa...

Det første bilde formidlar stemninga best synest eg! Det er eit sverd, ikkje sant?

GAWO sa...

ha ha. Så flinke dere er. Det var litt av vitsen med hele bildet mitt. En liten "oppgave" på en søndag: Klarer de å se noe annet enn fokus og farger og blenderåpning?
Joda , dere henger med. Det er et sverd dere ser. En kunstner fra Nederland har hengt det opp. Sjekk her så ser dere hva det er:

http://hordaland.kulturnett.no/tema/artikkel.php?id=589

Så dette er altså mitt første RAW bilde

RuneE sa...

Siden folk allerede har sett sverdet skal jeg heller si at jeg foretrekker bildet slik du har lagt det ut - for det er slik det har vært!

John sa...

Det er vel ingen tvil om at det renner en god del vann i minuttet nedover her. Her formidler du stemningen på en fin måte.