onsdag 22. oktober 2008

Algevekst...

Hei alle sammen!
Kort presentasjon av meg...
Lena - 37 år - nyoppdaget fotofantast. Løper rundt med enten Canon speilrefleksen eller det nye Sony kompakt kameraet mitt til nesten enhver tid. Lærer stadig å ta bedre bilder - men er dog en novise innen faget fotografi... Er vitebegjæren og suger til meg informasjon! Derfor tror jeg at jeg kommer til å trives her! Sååå utrolig mange flotte bilder som er lagt ut!

Dette bildet er tatt langt nede i en mørk grotte - uten å vite i det hele tatt hvilke vakre farger som var på veggen... Ville i første omgang ta et bilde for å få en "oversikt" over hva som var der nede! Disse vakre fargene dukket da opp... Har bare kuttet bildet litt og lagt på stroke.
(Lurer også på i hvilken størrelse dere legger inn bildene deres???)

9 kommentarer:

RuneE sa...

Velkommen Lena! Det er veldig hyggelig med alle som stikker innom - og blir der.

Det var det rene abstrakte maleri du sendte oss. En geolog er det vi hadde hatt bruk for til å fortelle oss hva det er vi ser.

Her kan du jo virkelig leke deg med både retninger, fargemetninger og det hele. Nok grunnlag for synsing resten av dagen for hele klubben. Første bidrag - kanskje gjøre det litt skarpere hvis du får det til? Gjør du noen endringer så bare legg det inn samme sted som versjon 2.

Du spurte hvor store bilder vi bruker. Vi satser på en bredde på 800 px f0or liggende og 500px for stående. Jeg har allerede tillatt meg å endre ditt. Hvordan jeg gjorde det finner du ved å følge denne lenken her. Den står også borte i sidefeltet.

esnorway sa...

ja velkommen lena. fint bilde fint mønster i det også.men hva det er veit jeg ikke sikkert ser ut som det er noe kobber eller noe sånt? et eller annet metall i værtfall

Pernille sa...

Velkommen Lena:)

For en nydelig grønnfarge og et kjempespennende bilde. Jeg ble så fasinert av det. Tror du kan leke mye med dette bildet og få fram en hel masse. Jeg hadde villet prøvd å skarpet det litt og fått fram litt mer av dybden i det. Kanskje prøvs å fått fram flere nyanser. Men jeg er bare en forvirret amatør. Men du får nok ekspertråd fra de andre. Hærlig å være medlem her:)

Ida sa...

Velkommen Lena! :)
Bildet ditt ser ut som ett sattelittbilde.
Også er det tatt i en grotte.
Spennende!
Jeg lener meg helt til Rune angående redigering. ;)
Stoler på han og hans kunnskaper.
Ser han har tipset deg. :)

Marie sa...

Velkommen Lena! Verkeleg spanande bilde!

John sa...

Hei og velkommen!
Dette var artig bilde, det kan se ut som man zoomer seg inn på jorden med google earth :)Fine farger.

Ivar Ivrig sa...

Velkommen ombord
Knæsj farge.
Hadde vært moro å sett hva som er til høyre for bildet. Kanskje er det litt mer spennende enn det litt grå til venstre.
Men et artig og annerledes bilde. Godt jobba :-)

Lene sa...

Hei, Lena.
Enig med de andre - tøft og anderledes bilde. Og jeg får også følelsen av at du har vært på måneferd og fotografert jorden der oppe fra :)

Lene sa...

Ps. Kanskje jeg ville prøvd å snu bildet på høykant, slik at det uklare forsvinner der bak i horrisonten på en måte?