tirsdag 28. oktober 2008

Dråper og røyk


Noe av det første jeg gjorde da jeg fikk speilrefleks var å prøve meg på dråper og røyk. Ser godt at jeg har masse å lære. Derfor legger jeg ut disse bildene for å få kritikk. Trakk meg på tærne, gi meg kritikk i bøtter og spann og gjør hva dere vil. For da lærer jeg.
Har beskjært det nederste bildet noe, så har jeg autoredigert det for å prøve å få det klårere. I tillegg fjernet jeg den svarte vannslangen. Er ikke helt fornøy enno. Jeg ser at mer kan gjøres, men hva? Orginalen ligger overst så dere ser hva jeg har gjort;)


Redigert av Lene. V.3

9 kommentarer:

Lene sa...

Pernille... Hva er det nå du driver med??? Sitter du der og røyker vannpipe??? Og så lurer jeg på: Har du putta noen gullfisk i pipa og? Det røde jeg ser snurten av? Hehehe... Egentlig et tøft motiv, men jeg syntes det ble litt rotete og mange effekter.

Dilla litt med bildet ditt - og fant et utsnitt jeg syntes var tøft - John legger det ut for meg.

Hohooo.. Så kommer vel de høye herrer og slakter mitt misbruk av ditt bilde. Men det får så være. Dette er jo bare mitt amatørsyn ;)

Lene sa...

Mja... Og nå når det er lagt ut, ser jeg jo at det hadde vært bedre å gå enda nærmere - øverste halvdel av dette utsnittet ;)

Pernille sa...

Jeg syntes du er kjempeflink, Lene!
Og ja, bildet er litt rotete. Det ser jeg no. Så gøy at du prøver på å hjelpe meg:) Dråpene kom jo mye mere fram no!
Jeg har hele fontena i øynene når jeg ser på bildet og derfor så jeg vel ikke rotet. Men jeg så at noe var galt.
Tusen takk, Lene:) Bare lek deg videre om du vil:) Dette er morro:)

Klem fra Pernille:)

PS: Nei det er nok ikke vannpipa. Hi hi, den står til pynt og har aldri vært i bruk. Og gullfiskene koser seg der nede i vannet til neste gang jeg kommer forbi;)

Randi sa...

så tøft!!
Lurer litt på hvordan du får til dette jeg?
jeg likte det Lene la ut...dråpene ble jo krystallklare.
Mulig det hadde vært bedre om du hadde satt deg på huk.
Men alt i alt ett spennende bildet med spennende effekt.

Pernille sa...

Hei Randi:) Du jeg satt på huk. Hi hi, men jeg kunne ikke legge meg på gulvet i den butikken. Men er helt enig i at bildet hadde kanskje blitt bedre om jeg hadde tatt det mer nedenifra.

Hva jeg gjorde? Hmmm, ingen ting annet enn at jeg hadde kameraet på uto og så zoomet jeg inn motivet. Satte meg på huk og ventet på røyken. Så var det bare å knipse;)

Randi sa...

Men hvor, hva og hvem...jeg skjønner ikke hvor røyken kommer fra og hvordan du har fått den sigende inn i dette vannkaret..er det ett akvarium? og tok du det i en butikk!!? hvor kom dråpene fra?
Og nei, jeg er ikke blond..men jeg trenger en teskje...hihihi

Pernille sa...

Ja bare spør du Randi:)

Jeg var inne på et lys-støperi der de har maange vannfontener. I en av vannfontenene er det innlagt et lite rør som det kommer røyk ut av. Det ser ut som det kommer ut fra vannet i fontenen. For røyken siver utover vannet og opp i luften. Og så kommer det litt vann sigende fra et platå lenger opp. Derfor dråpene. Skjønner?;)

RuneE sa...

Jeg er enig med de første om at her var det mange effekter på en gang - mistet nesten pusten! Betydelig bedre med noen få om gangen. Den typen bilder man kan leke rundt i det uendelige.

Meget artig.

Randi sa...

Aha.. da skjønner jeg.:-)