fredag 24. oktober 2008

Edderkopp.

Dette bilde var i utgangspunktet mørkt og det var vanskeleg å skilje edderkoppen ut frå bakgrunnen. Eg har redigert i FotoFiltre, meir lys, kontrast og farge.

8 kommentarer:

RuneE sa...

Marie: Det var ikke din feil. Blogger forandret spillereglene i går kveld/natt uten å gi beskjed. Nå var jeg inne på bildet og oppgraderte størrelsen manuelt (frå høyde 400px til 600px som det sto i koden). Nå vet ikke jeg hva du hadde tenkt, men tar du posten din inn til ny redigering (trykk på blyanten) så kan du sette begge størrelsene etter det som du hadde ment det skal være.

Vi er slett ikke sikre på alt ennå, så vi vil ikke forandre noe på bruksanvisningene nå. For liggende bilder et foreløpig tips: rediger det til 800px og legg det inn som STORT. Det burde treffe. For stående bilder har jeg ikke funnet grensen enda.

RuneE sa...

Marie: Jeg lager like gost en ny kommentar om selve bildet. Jeg er alltid like imponert over dem som klarer å få til slike ting - i motlys også. Hvordan dette skulle kunne gjøres bedre må andre svare på.

Marie sa...

Tusen takk! Grei størrelse dette. Eg fjerna HJELP frå teksten min for nå har eg jo fått det :)

GAWO sa...

Jøss.
Dette var stilig.
Litt nifst synes eg, men det er fordi eg liker ikkje kryp. Men skal sei du fekk krabaten godt fram i lyset. Ser faktisk trådane han spinn.

... og eg er så ivrig at eg kommenterer på nynorsk. Så då skjøner du at eg likte bildet ditt Marie

Pernille sa...

Så nydelig, Marie:) Godt jobba å få det så fint i motlys! Stilig!:)

John sa...

Fint utsnitt, bruk av dybdeskarpet og ikke minst eksponert. Som flere her sier det er ikke så lett å ta bilde i motlys, edderkoppen kun fort blitt i siluett.

Randi sa...

Den var flott Marie!!Selv om edderkopper gir meg fryyysninger..'grøss*.
Men det er vel fordi du virkelig fikk frem edderkoppen lange klør.

Lene sa...

Wow! Marie.. Jeg vet du er årvåken og at et godt motiv aldri får gå i fra deg. Dette var gufsent og tøft. Og så er jeg enig med Rune - til tross for motlys har du fått fram edderkoppen inmari klart.