søndag 26. oktober 2008

Flere refleksjoner...

Folkens... Utrolig morsomt å lese deres kommentarer. Jeg har i forkant gransket og pusset på bildene mine som best jeg kan. Likevel åpner dere øyene mine for nye synsvinkler og ideer. Fritt fram for klipp, lim, konstruktiv kritikk og tips.

...og dette siste er til deg, Rune (lurer på om ikke du etterlyste et bilde av Aasen in action). Makan til kjekk kar jeg fant i vannkanten her.

10 kommentarer:

esnorway sa...

ja bilde var fint kan ikke se noe å pirke på jeg i det første bilde. men nå er jeg ikke så tenknisk av meg.

RuneE sa...

Det var to imponerende speilbilder, men det som virkelig gjorde utslaget, var steinen nede til høyre på det første og den uklarheten til venstre på det andre

Nå kunne jeg jo vært stygg og sagt at du skulle brukt dynamitt og flyttet den steinen en meter eller to opp og til venstre, men selv jeg skjønner at det er grense for alt :-)

Når det gjaldt den uklarheten så har du jo sagt ja til ham og må leve med det! Jeg tror du kunne gjort det som verre var.

Randi sa...

Nå er jeg frisk i ryggen og bøyer meg i støvet for dette bildet...okei da, for begge to.
Det er en klarhet( ikke forveksles med ett annet ord som jeg akkurat skrev) i bildet som jeg liker veldig godt.Flott refleksjon og en fantastisk natur.
Godt det ikke var nøkken du fant da ;-)

Ivar Ivrig sa...

Knallbra refleksjon. Mitt hode er uenig med "anda, gåsa, elgen" til Rune i dette tilfellet også. Blikket mitt blir dratt mot denne steinen, men jeg vil heller se alt det andre jeg da. Snur jeg bildet på hodet blir hvertfall steinen dominerende.
I det siste bildet passer det bra med ei and.. nei den kom feil ut :-) jeg mener med et uklart motiv i forgrunnen.
To gode bilder er det uansett :-)

Marie sa...

Nydelege bilde begge to!
Ser at det er litt ulike meiningar om steinen passar inn eller ikkje. Det er greit at det går an å vere ops på det når ein fotograferer og
redigere, likevel synest eg at "ekte" bilder ikkje for ein kvar pris skal vere heilt "perfekte"(alt etter kven som synser"), bildet skal jo leve også!

GAWO sa...

For en hærlig natur. Å der skulle jeg ha vært. Likte både steinen og "elgen" jeg. Bildene er fine, hver på sin måte. Men jeg må bare spørre, er det gjort skarpere etter at det ble "knipset"? Det første virker på meg som om det er litt i meste laget. Jeg liker at bildene er litt "duse". Av og til synes jeg det kan bli i meste laget å få bildene krystallskarpe. Mulig det er meg som bare ser det sånn.

Pernille sa...

Dæsken Lene, no går du Jovien i næringa! To nydelige bilder som jeg ville ha latt være helt urørt! Og joda, visst var det en snaisen kar du fant i vannkanten. Han passet jo godt i der. Kanskje han er nøkken;)

Lene sa...

Tusen takk for all kritikk. Jeg setter virkelig stor pris på det.

Hahahaha - Ivar - jeg forsøkte på presis det samme selv - å snu bildet på hodet. Festlig, du ;)

Gawo - Ja, jeg har skarpet litt opp på bildet, men tror egentilg ikke det var nødvendig. Bildet er tatt en grytidlig morgen, og noe av det mest markante var nettopp dette klokkeklare vannet - ikke en brusning, og en fantastisk refleksjon. Jeg er også, i mange tilfeller, glad i duse bilder. Men her ble ikke det riktig for meg (bortsett fra at det var helt greit at John ble noe diffus, hehe - ville følge blikket hans og fokusere på det han så).

Og, jaaaada, Rune ;) Neste gang skal jeg ta med meg dynamitt - og du skla ikke se bort i fra at du hører om meg på nyhetene ;)

Der og da siktet jeg stenen inn presis der den ligger. Jeg har mange bilder av nettopp dette motivet - både med og ute sten. Men jeg liker aller best nettopp dette med sten. Kanskje litt sånn som Marie sier - den gjør bildet litt mere ekte - og så synes jeg rett og slett den er morsom. Jeg forsøkte å speilvende bildet, slik at stenen kom til venstre i bilde, men da føltes resten av motivet feil (bedre med sprengstoff, tror jeg;).

Ida sa...

Utrolig vakkert!
Bortimot perfekt.
Og den "omdiskuterte" steinen, ja den må være der.

Lene sa...

Arne: Hvilken ailien??? Han i den hvite t-skjorta???? Tuller. Jeg ser den inmari godt, jeg og. Til og med hvitøyet og nesebor, ja. Og jeg er sånn selv. Kan vel ikke engang se en sky uten at der er et ansikt, et dyr, eller ett eller annet i den.

Ta deg en titt i Ivar Ivrigs bilde "På bøljan hvit". For meg er hele steinknausen til venstre i bildet ansiktet til en gammel indianerhøvding i profil ;)

På bloggfronten har jeg trappet kraftig ned. Men for å ikke miste kontakten med venner jeg har fått, har jeg lukket blogg. Likevel ligger min gamle blogg åpen på adressen: detbesteiverden.blogspot.com