mandag 19. oktober 2009

Tre i fyr og flamme.


Jeg lar rødfargene snakke for seg selv :)
Flere røde vinkler på bloggen min.

6 kommentarer:

Dagrun sa...

Wow, det må være et utrolig flott tre (busk) også da! Har du gjort noe med det slik at eneste fargen er rødt, det var liksom ikke noe grønt her? Ikke at det gjør noe, tvertimot ble det veldig rent og pent.
Flott tekstur.

Lene sa...

Jeg skulle vel gjerne hatt noen av disse bladene, og lagt dem sånn tilfeldig inn blant andre blader for fotoshoot. Høsten er aller finest når den er rød - og jeg synes det er litt for mye gult og for lite rødt. Klage til moder natur ;) Men du har iallefall funnet nok rødt. Nesten så jeg ønsket et ørlite innslag av en annen farge her, hehe ;)

Marianne sa...

Flott busk du har funnet deg her...Skarpt og greit gjengitt, men ikke særlig spennende...Enig med Lene i at det kunne vært noen flere farger her som kunne bryte bilde litt...

- Rundtomrundt sa...

Hei,

Dere er flinke (klapp klapp). Jeg lurte på om jeg skulle skrive noe om det i posten, men bestemte meg for å se om dere oppdaget det.

Bildet er editert i Adobe Lightroom, og omtrent alle andre farger enn rød er tonet ned. Men også uten nedtoning av andre farger, er den busken veldig rød. Her er et annet bilde der samme busk er i bakgrunnen: http://4.bp.blogspot.com/_jyHXIN2kE40/StyeZnLXI7I/AAAAAAAAN9g/RxBAXWyMJhc/s800-h/20091017-CRW_5436.jpg (klipp og lim link)

RuneE sa...

Ingen tvil om at det er høst, men som andre har antydet - en smule fargekontrast hadde gjort seg. Kanskje en konvertering til s-h med fremheving av kantene kan prøves? Vanskelig å få til, men kanskje det er forsøket verd.

- Rundtomrundt sa...

Hei RuneE,

Sving innom http://blog.rundtomrundt.com/2009/10/three-versions-of-same-picture.html og se hvordan de tar seg ut i s/v, og med en "warmify" effekt.

Jeg likte serien. De gjør seg godt som bakgrunnbilder på pc'en :)