fredag 23. oktober 2009

Dagens bilde fra Marianne..

Nok en rarietet fra skogbunnen!

IMG_1352 copy copy

10 kommentarer:

Inga sa...

Her skal jeg til å legge ut et bilde, også ser jeg ditt og Rune E sitt bilde og får en smule prestasjonsangst. Gubban som jeg gleder meg til macrolinsa er kjøpt inn... ;)

Men altså til bildet: Jeg syns dine bilder fra skogbunnen er veldig flotte og annerledes. Dette var nydelig med mange fine detaljer. Hvis jeg skulle foreslått noe var det som Gudrun nevnte ved et annet bilde: å rydde litt foran. Nå er jeg ikke spesielt flink til å rydde sjøl og finner stadig rusk og rask når jeg ser bildet på pc'n, men vi har sikkert noe å lære der. ;)

Det hadde vært fint om du kunne tagget bildene dine med hva slags kamera du har brukt, evt hvilken linse og hvilke instillinger. Slik kan vi andre både inspireres og lære! :D

Marianne sa...

Skjønner det med at dere vil jeg skal rydde. Men husk at disse tingene er på millimeter stadiet,,og mine fingre er alt for store...Prøvde en annen plass å fjerne litt rusk, men det endte med at jeg "rev" ned dråpene som lå på soppene..så det nyttet ikke..

Jeg skal begynne å tagg bildene..Dette bilde er da tatt med Canon EOS 7D, canon 105mm macrolinse....Blenderen er på 2,8, og lukketiden på ca 100...iso 500.

Dagrun sa...

Jeg synes igrunnen ikke det trengs rydding her jeg da. Det er så blurret og godt mørkere så jeg synes ikke det trekker oppmerksomhet på samme måten som på det andre bildet der en satt og lurte på hva det ene og det andre var.

Dette likte jeg virkelig, virkelig bra, Marianne! En skikkelig innertier synes jeg. Så flotte dråper, og tre på rad, og skarphet og fokus perfekt. Et bilde helt etter min smak.

Anonym sa...

Fint bilde. Fikk litt eventyrfølelse av det =) De tre bukkene bruse, De tre bjørnene etc :D Ble obs på at man ikke bør rydde for nært ett lite motiv med vanndråper. Bra :D

Ida sa...

Utrolig fint!
Mange og nydelige detaljer! :)

John sa...

Kult bilde. Fine farger, lys og skarphet i dråpene.

RuneE sa...

Det pleier å bli bra når du begynnerå krype på bakken, og det ble det denne gange også.

Skulle jeg tenke høyt, så ville jeg kanskje prøvd å beskjære det litt mer (dersom det går) slik at du fikk konsentrert mer av oppmerksomheten om de tre dråpene på toppen av hva det nå er.

Marianne sa...

Beskjæring er nok ikke helt min sterke side..for jeg liker så godt den rammen som det "uskarpe" gir objektene mine..Dette er liksom min "stil"..

Miriam Elisabeth sa...

NYDELIG!

Charlotte - FO² sa...

Dette var innmari vakkert. Det ser helt trollsk ut. Likte dybdeskarphetetn du har fått frem. og spesielt alt bookeh rundtomkring :)