mandag 19. oktober 2009

kattDet går fortsatt ikke for meg å legge ut bilde på riktig str. Str. står ikke i rediger html. Men dette var det største jeg fikk som alt "liten"-"ekstra stor".Bilde kommer rett ut av kamera, bare str som er redigert.

5 kommentarer:

Lene sa...

Herlig perspektiv og flotte lysrefleksoner i kattens værhår. Med en enda mere diffus bakgrunn hadde ansiktet kommet perfekt til sin rett :)

RuneE sa...

Så er pusen oppjustert til "full" størrelse, dvs den som du får frem når du trykker på bildet. I HTML-modus har jeg skiftet s640 til s800. Går du inn på Egenskaper i det "bakerste" bildet, så står der 800*533 px. Derfra 800.

Marianne sa...

En hærlig pus. Skarpt og fint bilde...Liker godt kattebilder jeg....Hadde vært fint om hele ansiktet til pusen hadde vært med på bilde..

Dagrun sa...

Jeg savner også særlig hele øyet som er nederst. Øynene er viktige. Det krever nok sin katteier å komme nær nok på katten og få tatt et sånt bilde mens den ligger stille, og bonuspoeng for skarpheten på ansiktet.

Anonym sa...

ja det var vanskelig å ta bilde av den, og det er naboens katt så det er første og sikkert siste gang jeg tar bilde av den. Men synes det ble ok til at det ca var det eneste sekundet den lå helt i ro. lille kattungen dens i bakgrunnen :P