onsdag 21. oktober 2009

Husk å avgi din stemme!Husk å avgi din stemme til det bildet du synes er best på Norsk Nettfoto`s Tema side. Stemmeboksen finner du i side feltet. Fristen for å avgi stemme er onsdag 21. oktober kl 24.00. Lykke til!

10 kommentarer:

Marianne sa...

Jeg får ikke lov til å skrive kommentar på konkurransen fordi jeg ikke er medlemm?....Men det er jeg jo, eller, må jeg bli medlem på den siden og?
Så legger kommentaren her i stede....


Jeg synes det virker som om det mangler et par cm på alle bildene. Det kan jo ødelegge helhets inntrykket veldig...?
Ellers må jeg jo si det var utroligt mange bra bilder her, blir spennende å se hvem som vinner!..Lykke til alle sammen!

RuneE sa...

Kommentaren er ikke aktivert på selve konkurranseinnslaget for å holde den helt klart for seg selv. Imidlertid står det nederst på siden at dersom man finner feil kan man kontake via E-post.

Eller man kan gjøre som du og legge inn noe her.

Jeg bladde gjennom bildene som snarest nå og kunne ikke se at det manglet noe - har du noe spesielle bilder i mente?

Marianne sa...

Kanskje det bare er på min maskin?...visst du ser på Miriams bilde som er nr 2, så ser en det mangler en del av logoen hennes..Mitt bilde er også forkortet en del i den ene siden.Ellers virker det som om alle bildene er forkortet. Kanskje du bruker widescreen?, det har ikke jeg, og da blir det ikke "plass"...jeg kan ikke se mer en 1000pix på min skjerm, sikkert mange andre også som har sånn skjerm?.Men kanskje det bare er hos meg, da beklager jeg.

RuneE sa...

Alle bilder i horisontalt format er lagt ut i en bredde på 800px, som er det standardformatet vi bruker. På min(e) skjermer fungerer det bra og hele logoen er synlig. Har du en gammel skjerm som ikke takler dette, så må du scrolle nederst for å se hele bildet.

Det er få skjermer idag som ikke har minst 1024px horsiaontalt, men sjekk at du har nettleseren satt til full skjerm og ikke i et vindu.

Marianne sa...

Jeg får gjøre det! Kanskje på tide å oppgradere skjermen! Tror nok det er den som er for liten, tross alt en 99 modell!...Men nå har jeg jo brukt opp alle pengene på nytt kamera, så får visst leve med dette en stund til!
Takk for hjelpen og oppklaringen!

RuneE sa...

Marianne: En ting til - klikker du på bildet vil det ha skjermen helt for seg selv.

Randi sa...

Fantastiske flotte bilder, jeg syns det er høy kvalitet og standard på disse bildene:-)
Så imponert, men veldig vanskelig å velge bare ett..men dette var jo moro sann.:-))

Dagrun sa...

Helt enig med deg, Randi. Det er litt av en standard rett og slett. Imponerende 26 bilder!

Anne-Sophie sa...

Beklager at jeg ikke har vært aktiv på en stund, men har fått med meg den nye bloggen. Var og tittet der nå. Hvem som helst - også ikke-medlemmer av Norsk Nettfoto kan stemme. Er det meningen? Jeg testet det før jeg logget meg inn og stemte på et bilde.

John sa...

Det er ingenting å beklage det :)
Det er ikke alltid tiden strekker til.
Den er åpen for alle, så ikke medlemmer kan også stemme. Skulle vi fått til det måtte bloggen være helt lukket slik at det var kun medlemmer som kom inn på den. :)