lørdag 17. oktober 2009

Dagens bilde fra Marianne!

IMG_5456 copy copy

Versjon 2 ved Rune E

IMG_5456 copy copy

Jeg har her redusert størrelsen til det som bildet har i seg selv, dvs - Blogger har "forstørret" det øverste en smule. Se forøvrig kommentar.

10 kommentarer:

John sa...

Meget flott bilde. Fine farger, lys og bruk av dof.

Inga sa...

Kjempe-fine detaljer og farger :)

Dagrun sa...

Nydelig farge og lys. Vakkert høstbilde, rett og slett.

Og dråpene kombinert med liten blender gir jo det lille ekstra, ingen tvil derom.

Jønne-bønne sa...

Jeg kan godt forstå du har fotograferet disse flotte blade.
Personligt havde jeg nok forsøgt at få en anelse mere dybde-skarphed og så beskåret billedet lidt strammere.
Hvis du godt kan lide makro billeder kan du kigge forbi min egen fotoblok, der næsten udelukkende er "makro" billeder

Marianne sa...

Takker for kommentarene!

RuneE sa...

Det var nydelige farger du hadde, og slik vanndråper gjør seg alltid. Jeg imidlertid si meg enig Jønne-bønne når det gjelder beskjæring.

Den smule uskarphet man kan se kan skyldnes at bildet er lagt ut litt større enn det egentlig er (trykk på den øverste og se selv). Jeg tillot meg å legge inn en kopi i denne størrelsen (korrigert i HTML-modus med de dimensjonene som Egenskaper for det bakenforliggende bildet hadde). Dersom du er uenig i at jeg gjorde dette, så bare stryk det.

Dagrun sa...

Jeg synes også at man noen ganger kan gå tett, tett innpå et objekt og ta helt annerledes bilder av det på en sånn måte at objektet fremstår interessant gjennom sin struktur/ linjer/ farge/ lys el. Samtidig er det mange som liker å ta nære bilder, kanskje knapt makro, men mer "nærportrett" av objekter der man synes objektet som sådann er pent og fotoverdig og man ønsker å fremstille det og vise det frem i sin beste .. hva skal en si, fra sin beste side.

Sånn, som det siste jeg prøver å forklare, tror jeg dette bladbildet er tenkt. Og sånn er det mange, mange (sikkert de fleste) som tar bilder. Og de er flotte, og fine og må tas for det de er og ikke for forsøk på noe annet.

Ikke så krasst ment som det kanskje kan fremstå, men jeg mener bare at dette er et vakkert blad med dråper på i vakkert lys, og det er akkurat det det er, og ikke en makro av strukturen/ vanndråpen / støvet/ linjene/ skyggene på bladet.

Eller, kanskje tar jeg helt feil, men det er min "tolkning".:)

Lene sa...

Høsten på sitt aller beste. Veldig vakkert bilde, herlig med både fargene og dråpene. Jeg ser at noen av gutta ville beskjære her. Jeg tror jeg eventuelt ville ønsket meg motsatt - bittegrann mere "luft" rundt motivet. Bladene trenger litt plass å blåse i vinden på :)

Marianne sa...

RuneE...Greit nok det....

Dagrun! Du tolker meg helt riktig!..Takker for det!

Marianne sa...

Lene!..Ja det synes jeg og, ingen beskjæring trengs her..Bildet er egentlig litt knappt i bunnen allerede synes jeg...