fredag 23. oktober 2009

Frostrim i oktober

Vi har hatt noen veldig kalde dager i Trondheim i det siste. Dette var en solrik dag, men i skyggen ved bekken var det frostrim overalt. I påvente av innkjøp av makrolinse har jeg her brukt 70-300 mm linse. ISO her ble litt for høyt etter min mening (glemte rett og slett å justere den tilbake), og det er heller ikke helt skarpt, men syns det ble ganske fint likevel.

6 kommentarer:

Dagrun sa...

Nydelig bilde, frost er så vakkert på macrobilder. Jeg synes du har fått veldig godt frem stråmotivet i det at det er så mye lysere enn bakgrunnen. Flott DOF. Liker linjen opp til høyre hjørne, selve strået... Mulig jeg ville dempet de lyseste punktene i bakgrunnen noe i etterbehandlingen, men det er smak og behag. Synes dette var veldig bra jeg.

Marianne sa...

Flott bilde Inga....Det er så fint nå som frosten omfavner naturen....Bakgrunnen er dus og fin, samtidig som den er skarp nok til å skape interesse....Strået er skarpt og fint plassert i bildet..ville gjerne fjernet det lille hvite i venstre hjørne..

Inga sa...

Takk for fine tilbakemeldinger dere. :)
Gudrun: dette kan jo være et fint bilde for meg å øve på å dempe punkter i etterbehandling.
Marianne: Det lille hvite så jeg faktisk ikke før du sa det. Men ser hva du mener.

RuneE sa...

Et klart bevis på hva som ligger foran oss. Jeg liker komposisjonen, men er så firkantet at jeg liker at slike skrå linjer begynner i hjørnet :-)

Så var det det med uskarpheten da...

Inga sa...

Rune, jeg er veldig klar over det med uskarpeheten altså. Men det var jo gøy å legge det ut for det. :)

RuneE sa...

Helt enig - det er det som er vitsen med det hele! :-)