mandag 19. oktober 2009

Jeg kunne jo tatt med rive...

...og ryddet litt i kulissene før jeg knipsa ;) Men så var det jo nettopp dette "naturens roterom" som fasinerte meg. Jeg er fæl til å slenge klær på gulvet selv, så skal ikke klage ;)

5 kommentarer:

Marianne sa...

Naturens rot kan være svært fasinerende synes jeg..Blader som ligger strødd, er jo bare herligt!
Fine farger og speilinger her, Føler det er litt skeivt, men det er vel broa og de skjeve trærne som gir det intrykket..Koselig liten dam..Savner blåfargen på himmelen, men den er jo ikke lett å bestemme over..

Dagrun sa...

Du store min for et høstteppe som er rullet ut for deg her. Så nydelig! Den hvite broen er prikken over i-en. Lurer på om du kunne ha bikket kamera enda med ned og fått bort det hvite mellom trærne og hatt enda mer speiling og mindre trær i live... Ikke sikkert det ville vært noen vits, men kanskje.:)

Lene sa...

Marianne. Det er nok så rett som det kan få blitt. Effekten av vidvinkel, speilinger i vannet og litt skjeve trær spiller et optisk bedrag. Og, ja - utbrent himmel skulle jeg gjerne vært foruten, men denne dagen var det ikke lett å unngå selv om jeg stilte lysmåleren til -7.

Dagrun: Jeg er helt enig med deg, og har også noen eksemplarer hvor akkurat det er gjort. Men der har jeg igjen bomma på andre ting, hehe. Jeg sitter altså med kameraet i hånden helt ned mot vannflaten, har på LV og knipser med fjernutløser. Der og da fant jeg ut at neste gang skulle jeg ha med sitte underlag, så jeg kom enda lengre ned og fikk sett i LVèn. Live View - sammen med fjernutløseren gir en del muligheter for morsomme perspektiver - og spesielt om man tar med sitteunderlag, eller har på seg egnete klær for å kravle bakkelangs ;)

RuneE sa...

Et overveldende bilde! Jeg har sett på kommentarene og jeg lurer på om det kanskje er FOR overveldende? Det kan virke som du ikke helt har bestemt deg for hva du vil vise. Kankjse bare konsentrere deg om vannet og det som skjer der?

Lene sa...

Rune: Jo - jeg har bestemt meg for hva jeg vil vise: Hele scenen som det fargesprakende eventyret det er. Jeg har knipset deler av dette motivet mange ganger, har også lagt ut broen og litt til både her og på bloggen min tidligere. Men, ja - det er derfor jeg har lagt ut dette bildet - nettopp fordi jeg lurer på hvordan andre reagerer på at bildet er "too much" - som du sier FOR overveldende. Jeg kommer garantert til å fortsette å knipse forskjellige varianter av dette motivet, så da er det flott å ha tilbakemeldinger herfra i bakhodet :)