torsdag 1. januar 2009

Velkommen til 2009!!God 2009 til hele gjengen!!

6 kommentarer:

esnorway sa...

Ja dette fikk du bedre til en jeg for her å stå med stativ var livsfarlig da mye av det bakke greiene feilet så fikk ingen bilder jeg. Men dine er i værtfall fine.

Pernille sa...

Godt Nyttår og jeg tar av meg hatten for disse bildene dine. Du kan nok dine saker mye mye bedre enn mine. Men jeg ante ikke hvordan jeg skulle ta slike bilder;) Skal nok pust deg i nakken ved neste årskift;) Hi hi.

Anne-Berit sa...

Godt nyttår til deg og dine også.Så fine rakettbilder du har tatt,prøvde jeg også,men de ble bare sådær,hehe.

RuneE sa...

Takker for fine omtaler, men noe brukbart måtte det bli av 128 bilder. Heldigvis kunne jeg stå på terrassen, men det var mye mindre å se i år enn normalt pga de nye reglene. På den annen side oppdaget jeg fort hvor vanskelig dette er! Mye igjen å lære.

GAWO sa...

Stilig, og med pærene lysende for fullt på Askøybroen i bakgrunnen ble dette noe helt for seg selv. Synd det er et helt år til neste gang. Kanskje vi burde kjøpe noen raketter på fellesen slik at vi får trent litt før desember :-)
Jeg trenger øvelse!

John sa...

Flott serie dette Rune.
Det var dårligere her i år også. Jeg er vel ikke sikker på om mengden har avtatt men det må være at dette bakke fyrverkeriet ikke kommer opp i de høydene som pinne rakketter gjør.

Godt Nyttår!