fredag 30. januar 2009

Morgenglød på Møre


8 kommentarer:

Randi sa...

Hei Anki!!
Så utrolig koselig å se deg her. Du med alle dine vakre naturbilder er velkommen. Og nytt kamera også..gratulerer.

Ett nydelig flamme hav over himmelen der.Har du redigert det på noe vis...virker litt utydelig ...eller er det skjermen min...hmm venter på de proffe herrer.:-)

Veldig koselig og se deg her.

RuneE sa...

Velkommen i klubben - fine farger på møre!

Anne-Berit sa...

Hei,velkommen hit Anki.Skikkelig fint bilde med nydelige farger.

Anki sa...

Hei, og takk for velkomsten... nei, jeg har ikke redigert bildet, så det jeg og, at det ble litt uklart. Men skitt au, det var ett vakkert skue :-)
God helg!

Randi sa...

Å....der SER vi deg også..hihihi

RuneE sa...

Ingen proff herre her, men siden det inviteres til kommentar om skarphet: umiddelbart virker det som om silhuetten er relativt skarp, mens bakgrunnen (skyene) er ute av fokus. I tillegg har du brukt en relativt langsom lukkerhastighet på 1/60 sekund, som med den blenderåpningen vil kunne gi bevegelsesuskarphet dersom du ikke er veldig stø på hånden eller har stativ.

Det er ikke så mye annet å gjøre med det enn å ta et nytt bilde...

Lene sa...

Heeeei, Anki!! Nå ble jeg glad, og ønsker deg hjerteligst velkommen i klubben. Vet jo at du har flust å bidra med. Og jeg synes jo starten var knall! Skal det være, så skal det være. Jaaada, det er littegran uklart, men for meg blir det overdøvet av hvor vakkert det er. Jeg synes den litt humpete forgrunnen gjør seg skikkelig bra.

Det eneste jeg ville forsøkt å ekspirimentere litt med var eventuelt å kutte toppen av bildet - slik at det blir et liggende bilde, og ikke et stående, men ikke sikkert det blir riktig. Herlig som det er :) Og toppen å ha deg her :)

John sa...

Velkommen i klubben :)
Bra komponert og utrolig flotte himmelfarger.

Når det gjelder uskarpheten så kan det også skyldes at du har brukt blender nummer f/4. Det kan også skyldes Runes teori. Men siden ditt objektiv har VR (vibrasjons redusering) så ville jeg vel tro at den har tatt urolighetene.