tirsdag 6. januar 2009

Jeg elsker å ta macrobilder og storgleder meg til å lære meg å ta bilder manuelt. Dette bildet er tatt rundt midnatt for et par dager siden, med ei gatelykt som "ekstrablitz."

5 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Syns du har vært flink her.

Lene sa...

Hei, Kate. Jeg er ikke egentlig særlig glad i vinter og kulde, men slike vakre motiver som dette, gjør det verdt det. Jeg savner mer av grenen i bildet, og spesielt den som faller ut i nedkant av bildet.

Ekstra moro å dra på tur når man har med seg kameraet. Man blir jo bare sååå observant på detaljer rundt en :)

RuneE sa...

Artig konsept og fint gjennomfallende lys.

PS Skulle jeg si noe, så virker det litt uskarpt. Har du brukt stativ? Det er ingen EXIF-data med bildet, så det er vanskelig å vurdere. Kan virke som det er tatt på frihånd. Da blir det i tillegg også verre å fokusere riktig og stabilt (gjett om jeg har brent meg!)

Randi sa...

Vakkert bilde!
Men det hadde vært moro å visst hvilken innstillinger du hadde brukt.

kate sa...

Tusen takk for kommentarer:)
Bildet er tatt på frihånd rundt midnatt, det var svært mørkt og jeg mer eller mindre lå under treet. Kaldt var det også, så jeg har nok ikke greid å holde apparatet helt i ro, hadde ikke stativ.Er helt enig i at jeg burde ha fått med mer av greina og hele den som er i underkant.
Har nettopp kjøpt meg mitt første speilreflekskamera, Nicon D80 og dette er en hel vitenskap for meg for jeg har aldri tatt bilder manuelt. Så til dere, mer eller mindre proffer; alt av kommentarer og tips, ris eller ros, mottas med takk:) Jeg er meget lærevillig!!