lørdag 24. januar 2009

Svaner i vintersol

Fra 1. juledag. Synes refleksonene fra naustene i bkagrunnen ga så fin farge til vannet. Og jeg bare elsker å ta bilder av disse tamme svanene vi har her. Synes de "gjør" ethvert motiv.

Blender f/ 10, lukker 1/250, brennvidde 18 mm.


Blender f/ 10 lukker 1/500, brennvidde 200 mm.


Blender f/ 9.0, lukker 1/400, brennvidde 200 mm.

(bildene ER klare helt til jeg endrer dem her inne, hva er det jeg gjør feil??)

3 kommentarer:

John sa...

Bilde nr 1. Dette er sånne bilder som jeg også tar. Jeg liker bilder alla dette hvor du har fått en fin dybde. Du får ta et nytt bilde når de er ferdig og bygge slik at du ikke får med deg stilasen :)

Bilde nr 2. Her syntes jeg båten i hjørnet blir et forstyrrende element da jeg mister fokus på svanene.

Bilde nr 3. Dette syntes jeg var en fint komponert bilde.

Jeg syntes ikke disse bildene bærer noe preg av å være uskarpe.
Det du kan prøve på eventuelt er å skalere ned bildene litt i størrelse. Det siste bilde her er på 1600px horisontalt og 1087px vertikalt. Hvis du har et program for å gjøre dette så kan du f.eks sette ned bredden til 800px horisontalt og 544px vertikalt for dette bilde.

RuneE sa...

Enig med John i det meste, men lurte litt på om de mørke slangehalsene kunne vært litt lysere. Kanskje litt mørk i nedre, høyre delen av det øverste - mangler litt detaljer. Lek litt med kurver/nivåer i PS eller tilsvarende.

Lene sa...

Fy søren, så vakre motiver du har i nærmiljøet, Laila. Vakre bilder, og jeg får nesten litt vårstemning.

Slettest ikke alltid vi er enige her i gården, men husbonden skal ha rett i at plastbåten gjerne kunne vært flyttet på i anledning fotosession :) Svanene fortjener full fokus :)