lørdag 3. januar 2009

Mitt første hdr


Her er mitt første forsøk på hdr bilde veit ikke hva jeg synes men tar gjerne i mot råd fra andre som har forsøk det samme.

6 kommentarer:

RuneE sa...

For meg ser det bra ut - du har fått en passelig fin forgrunn som ikke er hverken for lys eller mørk. Effekten av solnedgangen er beholdt.

Vi får høre hva John, vår lokale HDR-guru sier...

esnorway sa...

ja føler jeg er litt på tynn is enda på dette

Ivar Ivrig sa...

Det kan se ut som om bildene ikke er lagt helt oppå hverandre. Har du brukt stativ og snorutløser? Det er vel best å bruke det for å være sikker på at bildene blir like.

esnorway sa...

tror jeg får ta et hdr kurs i drammen en dag

John sa...

Som første resultat så er ikke det så værst ES. Når du skal ta bilde av en solnedgang så tror jeg du må være sjapp i vendingen med å ta bildene med da forskjellig eksponering. Hvis jeg ikke tar feil så er vel disse 2 hullene i skyene egentlig det samme men pga at du har brukt litt tid så har skyene og sola flyttet seg. Du får si ifra hvis jeg tar feil. Ved overskyet vær kan man bruke lenger tid. Tar jeg feil så si ifra. ;)

John sa...

Nikon har noen som heter BKT. Les om dette i manualen. Det det går ut på et at du forteller hvor mange bilder kamera skal ta etterhverandre og så forteller du hvor mye EV det skal være i forskjell på de.