fredag 30. januar 2009

Tretopp mot blå vinter himmelEn vakker vinterdag..solen skinner...vi er på tur. Men pga av det sterke solskinnet så ble det ikke så veldig mange bra bilder, her er ett av de som ble ok.

Treet er muligens litt for mørkt. Men jeg likte fargen på himmelen. Tok ett fra en annen vinkel og det ble mye tammere.Redigert..ørlitegrann :-)

7 kommentarer:

RuneE sa...

Velkommen i klubben - bare rediger så mye du ønsker. Du vil snart se at her redigeres det i "hytt og pine".

Det kan se ut for at det er litt informasjon å hente i den mørke trestammen. Har du en bildelbehandlingsprogram, kan du prøve å justere bare på de mørkeste tonen ("kurver" kalles det gjerne")

RuneE sa...

Randi - unnskyld at jeg ønsket deg velkommen en gang til! :-) Her skjer så mye at det går litt fort i svangene for gamle folk...

Randi sa...

hahahah...nå måtte jeg le...Ja jeg har jo ikke akkurat vært så aktiv den siste mnd....så ønske meg gjerne velkommen igjen du..hihi

Anne-Berit sa...

Syns treet gav en flott kontrast til den blå himmelen.

Lene sa...

Neimen hei på dem, fru - og så hiver jeg meg på Runes velkomstkommite!!! Velkommen sååååå meget skal De være :)

Og for et fantastisk debutfoto De stiller med! Vakkert, vakkert. Fantastisk spill av lys og skyer der oppe mellum tretoppene!

Men, De... Hva skuer mitt øye? Har man glemt å skru på lyset oppe i venstre hjørne??? Ååååå, nei, nu tøyser jeg fælt her. Det er jo bare solen som skinner så meget sterkere i det venstre....

Bare sånn for ordens skyld - det er lørdagsnatt, og jeg sitter her og kommenterer klinkende edru. Men litt moro må man vel få lov å ha likevel. Herlig himmelbilde :)

John sa...

Flott bilde Randi.
Farger, lys og skarphet er fint.
Skulle jeg ha tatt det så hadde jeg vurdert å ta det på høykant eller med mere vidvinkel slik ar jeg hadde fått med tretoppen.

Randi sa...

Rune: jeg fikk ikke frem noe særlig mere struktur i treet.

Anne Berit: Takk!!

Lene..:tullsjur!!:-)

John: Viddvinkel har man ikke her innerst i Trøndelagen....men står på ei eller annen ønskeliste over alt jeg MÅ ha;-)
Jeg såg det etter at jeg kom hjem at der skulle jeg ha fått med tretoppen...mulig jeg hadde klart det om jeg hadde lagt meg på rygg over stupet....veldig høyt oppe og bratt.

Det betyr at jeg må ha flere turer opp dit.