mandag 19. januar 2009

"Familiebilde"

5 kommentarer:

Lene sa...

Hahahahaha... Og så sier jeg som gutta pleier å si: Godt observert og fanget ;)

Ble jo bare såååå nysgjerrig her, men skjønner jo at det er ett eller annet tivoligreier??? Og alle har orange bånd rundt armkleddet. Kongeparken ligger jo i nærheten av deg??? Men hva i all verden?? En eller annen form for karusell??

Knallmorsomt bilde i allefall :))

Mitt Empire sa...

Takk for det, fornøyd med "fangsten" selv også.
Det er helt riktig gjettet, det er i Kongeparken. Det er den karusellen som går høyt opp i lufte slik at du får utsikt over hele parken og Ålgård. Den "ballongen" vi satt i, hadde en skinnende blank innside. Jeg la tilfeldigvis merke til speilbildet av oss selv da jeg tittet opp. Og da måtte det jo bli bilde. Du ser hvordan jeg holder kamera, så det var ikke lett å få tatt bildet akkurat som jeg ville. Og ungene og mannen "ble svimle" av å sitte og se oppover. Så jeg fikk bare to forsøk. Det andre var ikke i fokus i det hele tatt...

RuneE sa...

Artig sak - det er slikt jeg har sans for!

Lene sa...

Juhuuuu! Jeg vil og til Kongeparken og ta familiebilde ;)) Vi farter jo landet rundt langs landeveien, vi - men har enda ikke fått med oss allverdens av vestlandet. Enda et påskudd for å vende nesa den veien - og i sky, hehe ;))

John sa...

Meget artig bilde :)