søndag 4. januar 2009

RefleksjonerJeg har prøvd meg på et nytt bilde med samme motiv som sist. Her har jeg tatt med kaien helt ut til hjørnet øverst. Grunnen til at jeg utelot det sist, er at det ikke er noe som skjer over kaien. Det er ingen hus som kan speile seg i sjøen. Men jeg skjønner at bildet ble finere med den rammen kaien gir. Båten foran det innerste huset, var der ikke sist, vet ikke om det ble bedre eller dårligere. Jeg synes det var greit at den var der, samtidig som jeg synes den rotet til huset litt... Kanskje det hadde vært finere om den lå litt lenger mot hjørnet. Men jeg kan ikke godt begynne å flytte på den heller... Skiltet i hjørnet irriterte meg også.
lukker 1/80, blender f/14, iso 100, 21 mm

Red: En litt annen vinkel, uten det halve huset, men fortsatt med hjørnet på kaien med i bildet.
Og nå så jeg hvor lyst dette bildet var... Jaja

Jeg synes ikke jeg kan "bombadere" dere med bildene mine, selv om jeg kunne tenkt meg kritikk på hvert eneste et, men om dere har lyst, må dere bare kommentere inne på bloggen min også. Jeg trenger hjelp!

4 kommentarer:

Lene sa...

Hei, Laila - og hjertelig velkommen i klubben. Kjempekorsomt å se deg igjen - lenge siden, og jeg har faktisk lett etter deg, men den kan jeg ta etterhvert på bloggen din.

Flotte bilder du starter med, men jeg er enig med husbonden min over her, som har klippet bort det halve huset. Ellers - flotte refleksjoner - jeg liker det.

Gleder meg til å følge med deg videre. Har selv vært svært lite aktiv nå rundt juletider. Men kommer helt klart sterkere tilbake. Foto er knallgøy :)

Mitt Empire sa...

Har lagt til et nytt bilde, og har mange flere fra samme kaien, i forskjellige utsnitt, men som sagt, det bildet jeg la ut her, var et svar til mitt første innlegg. Hadde sikkert vært lurt å legge det på samme innlegg, men men. Jeg likte utsnittet Gawo hadde laget, men som sagt, slike har jeg også tatt.

Så koselig å se deg her forresten, Lene. Jeg er ofte innom bloggen din på besøk, jeg :-)
Jeg byttet navn på min, men det er fortsatt samme bloggen.

John sa...

Et lite tips. En ting du også må se på er at horisonten i bildene er rett. De fleste redigerings program har en funksjon hvor man retter opp bildene slik at ikke havet f.eks er ute av vater. Man må da finne et punkt i bilde som skal være vannrett (i vater)og rette etter det. :)

Mitt Empire sa...

De ser kanskje ut som om de ikke er i vater, men hvis du ser på husene, er de det. Det er bare at horisonten her er brygger og moloer, som går på skrå i bildet. Bare optisk illusjon at det er skjevt, altså...