mandag 26. januar 2009

mitt første innlegg:
dette blir da mitt første innlegg på norsk nettfoto, så jeg legger ut noen bilder så dere ser hva jeg driver mest med:

7 kommentarer:

RuneE sa...

Velkommen i klubben!

Jeg tillot meg å endre litt på størrelsen for å få det mer lik slik vi har det her (se i sidefelte for nærmere omtale). Si i fra dersom du ikke likte det.

Jeg ser at her går det virkelig for seg! Det første var tatt på kornet! I det andre har du virkelig lekt deg. Her ble det mange "lag"!

God vind i det siste, men personlig syntes jeg at den nederste biten ble en smule mørk, selv om silhuetten er en del av effekten. Jeg hadde foretrukket litt mer tegninger i "mørket", men kontrasten er jo enorm og da blir det vanskelig.

esnorway sa...

ja fin serie med bilder ellers enig med rune i det meste.

John sa...

Hei og velkommen i klubben.

Dette var tre fine og velkomponerte action bilder.

Ps. Bildesensoren din trenger en liten rens :)

Garden Angel sa...

Hehe..
Pleier ikke bruke sånne ord men...
Driitkult!!!
(flirer av utsagnet)
Kjempetøffe actionbilder!
Stilig!
Imponert her:)

Randi sa...

wow...hvordan i alledager klarer du dette!!
Flott!!
Og hvordan ser du John at bildesensoren trenger en rens..*klør seg i huet* er det noen man bør gjøre ofte? og hvordan gjør man det?

RuneE sa...

Randi: Det er ikke så vanskelig - det er alle de små runde, mørke flekkene på himmelen som ser ut som vanndråper på linsen. Det er støv som setter seg på brikken. Speilreflekser er utsatt spesielt ved linseskift.

Lene sa...

Hei, Lasse - og hjertelig velkommen i gjengen!!! Sååå moro med ungt, friskt blod her. Og så DEEEE kule bildene!!! Har søren meg ikke peiling på den type redigering du bruker her, men skal vel lære meg en gang :)