mandag 27. april 2009

Ærfugl i Straumen/Inderøy

Tatt på høylys dag i stårlende sol, og derfor er ikke lyset " by the book". Men det bryr jeg meg ikke noe om. Gleden av å stå der med lånt 500mm ( takk til Natura) i vårsola, er større enn higen etter å vente på "riktig" lys :-)

10 kommentarer:

Randi sa...

Fyttirakkern..sku tro du sto rett ved siden av meg...jaja...rart jeg ikke trampet rett forbi dere. Men med en hund som Shila så hadde neppe dere gått henne hus forbi.

Hvor sto dere?
Flott bilde!

Ivar Ivrig sa...

Jeg stod helt nede ved Straumen, nede ved noen tilsynelatende nybygget leiligheter.

Randi sa...

Aha...der ja...Mustrøa. Var det ikke en elv der og en vakker park...rekner med at du som fotograf ser sånt....menn( min mann) ser ikke alltid sånt..;-))

Ivar Ivrig sa...

Ja, en "elv" ja. Mere en bekk ;-) En fin park og ei gammel vakker bru

Randi sa...

Ja..en bekk :-)... så små forhold her vettu...så små bekker blir fort til elver da..:-))
Den brua skal jeg ta for meg en kveld.....har ikke klart å fått det til ennå. Knipset mange her en kveld..men ingen ble bra. Så ut igjen...

Studio Natura sa...

Hei! Jeg vil si at dette er et portrett av en fugl - altså et protrett. Tenk deg at du skal ta bilde av ungene dine. Ville du da stått oppreist og tatt nedover mot dem, eller ville du satt deg lavt og tatt bildet bortover?

:)

John sa...

Han var sikkert redd for objektivet SN ;)
Ivar du kunne jo ha blitt litt for fortung og tippet rundt og ned i fjæra.

Det er i hvertfall ikke noe å si på skarpheten. Lys og farger er også bra på min skjerm,...

RuneE sa...

Jer er en enkel sjel som syntes dette var førsteklasses. Fuglen var der akkurat da. Jeg trok ikke Ivar ville stått under vann for å ta det.

Ivar Ivrig sa...

Den dyre linsa til Natura hadde nok blitt full av vann hvis jeg skulle ha gått ned på nivå med fuglen. Jeg hadde blitt tatt av Straumen og fuglen fløyet. Det hadde blitt et annet bilde :-)

Studio Natura sa...

Hehe god nok grunn det til fotovinkelen :). Bør vel si takk for omtanken Ivrig.