torsdag 23. april 2009

gravitasjonLasse Røv Thomasgård

8 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Spreke bilder!

Dagrun sa...

Oj, så tøffe bilder! Likte begge veldig godt, kanskje best det siste pga. den spektakulære stillingen på gutten. Ville forsøkt å klone bort høyspentlinjen. På det øverste (i alle fall i liten format) er gutten veldig mørk på min skjerm, selv om han lyses opp litt, kanskje bruke dodge tool på deler av ham eller noe som gjør ham mer synlig rett og slett? Øyet trekkes jo mot det lyse og her blir det da det lyse punktet på trampolinen mer enn på ham...

Studio Natura sa...

Spenstig - i dobbelt betydning.. Den øverste liker jeg best, og tror den blir ennå tøffere (og mer abstrakt) om du kutter ut trampolina under. Bare husog himmel med en belyst figur i lufta.

Randi sa...

wow...skikkelig tøffe bilder. Enig med Studio Natura...hadde vært spennende uten Trampolina..

satte meg på noen ideer...flyvende barn i løse luften.

John sa...

Kule bilder. Det først funker best for meg. Enig med SN, Dagrun og Randi. Prøv å beskjær bilde i bunn slik at du kutte vekk trampolina og last det opp som en versjon 2.

lasse thomasgård sa...

skal laste opp nye versjoner senere;) har mange forskjellige bilder og likte selv det nederste best, har flere der jeg har brukt blitzen under trampolina slik som på det øverste, liker det at trampolina lyser, men planen var det at lyset skulle lage firkanter etter duken på turn trampolina, men legger ut nye versjoner i kveld, nå skal jeg ut og sykle før trampolina seinere idag og!
Lasse

Ivar Ivrig sa...

Kult. Lyset i trampolina blir litt for mye blikkfang for meg så derfor dilter jeg etter de andre og sier at du kan kutte ut trampoline i bildet ;-)

RuneE sa...

Forslag til løsning: Del bildet i to separate bilder. De vil begge ha sine fine kvaliteter, men må nok da redigeres separat.