tirsdag 21. april 2009

En fors på Sjonfjellet.

Canon EOS 450D- 1/3 sek.-f 22-ISO 100-br.v.24 mm.
Et av mine første forsøk på å lage sløret fors.Veldig skarpt lys,med sol på nysnø,men artig å prøve likevel.

8 kommentarer:

RuneE sa...

We det samme bilde som på din egen blog? Uansett godt i gang. Jeg har så vidt prøvd, men uten veiledning :-( Jeg ser problemet med hard belysning og sterk kontrast. Har sett noe om enten overskyet eller sidelys som om kveld eller morgen.

Dagrun sa...

For å få lang lukkertid (lengre enn her) i sterkt sollys er det vel gråfilter som gjelder, er det ikke det da? SYnes dette er bra jeg da!

RuneE sa...

Nå tenkte ikke jeg på eksponeringstide (men enig om gråfilter), men på kontrasten. For meg blir den litt kraftig, men det er meg. Ser for meg mer typen blomsterbelysning.

Randi sa...

Flott foss....denne må du fortsette med å ta bilder av!

Syns du er godt igang her jeg. Det er ikke enkelt å få det til.

Må ut å se om jeg finner meg en foss jeg også. De små bekkene jeg har funnet er full av grums og gjørme:-))
Men moro er det!!

Dagrun sa...

Å, da skjønner jeg og ja det er mye hvitt i det hvite og sort i det sorte. Enig med RuneE. Likevel er ikke det hvite utbrendt og det er jo en prestasjon i seg selv i sollys og lang lukkertid.

Anne-Berit sa...

Takk for kommentarene,suger til meg all lærdom.

John sa...

Dette er et flott førsteforsøk dette Anne-Berit. Slørete vann er flott å se på. Du kunne sikkert ha juster litt på lys/kontrast som Rune er inne på. Hva har du å etterbehandle bilder med Anne-Berit ?

Anne-Berit sa...

Fotoshop,siste utgave,men jeg har lært bare litt der ennå,men jeg jobber med saken.De skal visst ha et kurs på kameraklubben snart,og det skal jeg være med på.