mandag 6. april 2009

Påskepynt kan brukes til så mangt

Jeg hopper forsiktig ut i fotoblogeverden med denne lille fjæra som hadde falt av barnas påskepynt. Jeg la den på koketoppen, sprutet på litt vann og undereksponerte bildet så godt jeg kunne. Bildet er beskåret litt i underkant.
PS Hvitbalansen var satt på "fluorescent" hvorav blåtonene i det sorte.

6 kommentarer:

Anne-Sophie sa...

Det var riktig så lekkert, om jeg kan si det sånn! Skulle bare ønske jeg kunne sett det i større format. Er det mulig å endre på det?

- Rundtomrundt sa...

Jeg synes dette var skikkelig spennende. Jeg ville kanskje forsøkt å få litt mer av fjæren i fokus med en annen blenderåpning. Men det er smak og behag.

John sa...

Hei og velkommen!
Flott og spennende bilde. Fin komposisjon. Er enig med Rundtomrundt at litt mere dybde skarphet hadde gjort seg. Kansje en tanke lysere også ut i fra min ukalibrerte skjerm.

Dagrun sa...

Hei og tusen takk for konstruktive kommentarer. Jeg ser også at det er mørkt. Tanken var at bare dråpen skulle være lys og på en måte være fokus, men den blir nok for liten kanskje og for mye ute av fokus og mørkt rundt. Enig i det. :)

RuneE sa...

Jeg kommer med et annet forslag: Om det er mulig - kan du prøve landskapsformat? Mye tomrom oppe og nede. Jeg har en fornemmelse av at det ville fremhevet dråpen litt mer.

Dagrun sa...

Mener du liggende format? Det er i så fall selvsagt mulig ja.. må se om jeg finner en fjær til jeg kan drukne og knipse litt i kveld ;)