torsdag 30. april 2009

Hvitveisen

Hvitveisen uti bakkane står, nikker og sier nå er det vår...
Jeg er ny her, og tar med glede imot kommentarer.

4 kommentarer:

Dagrun sa...

Dette likte jeg, her har du lagt pladdeflat for å få kirken bak (?) Flott blendervalg, nydelig lys. Kanksje kunne du speilvende bildet så blomsten "strekker seg" (du får diagonalen) fra venstre mot høyre. Det er bra at blomsten er plassert så langt ned i bildekanten synes jeg, og kanskje kunne du også knipset slik at du fikk mer rom på siden av den (her; til venstre for selve blomsten altså). Men det er pirk. Flott er det.

John sa...

Hei og velkommen!
Dette var en flott start. Som Dagrun så likte jeg også dette bilde. Fin bruk av dybdeskarphet og flott lys.

Ps. Når det gjelder bildestørrelse så prøver vi å bruke en bilde størrelse på 800px i bredden og max 700px i høyden. Sånn jeg ser det så er ditt bilde lagret i en mindre størrelse slik at det ikke kan forstørres til 800px i bredden. Prøv å endre størrelse neste gang du lagrer bilder i en eller annen form for etterbehandling :)

Tone sa...

Takk for fine kommentarer!
Skal prøve og følge rådene:-)

Har prøvd å endre størrelsen på bildene til større format, men får det ikke til. Bildene blir dårlig, og det er nok fordi jeg ikke gjør det riktig. Men skal prøve igjen:-)
Øvelse gjør mester:-)

RuneE sa...

Velkommen til oss med en god start.

Kan være at blomsten burde vært noe mer til høyre, men jeg tror ikke speilvending vil hjelpe. Selv fortrekker jeg lyset inn fra venstre og blomsten litt til høyre, men vi kan inne alltid velge. Alt må sees under ett.