tirsdag 3. februar 2009

Litt mere vinterstemning

Jeg synes det er vanskelig å ta gode bilder når landskapet er dekket av snø og solen skinner på det skarpeste. Men godkjenner dere dette forsøket (selv om jeg glemte å ta filter på objektivet)?

6 kommentarer:

John sa...

Her har du fanget et flott vinterlandskap Gawo. Det ser ut som det er godt med minus grader der siden det er frost på buskene.
Syntes dette var mere enn godkjent jeg Gawo. I slike bilder som dette så er det et stort dynamisk omfang. Her er det mange nyanser fra sort til kritt hvitt.

Hva slags filter er det du har glemt å sette på ? Uv filter, Pola filter, Sky light filter eller har du rett og slett glemt å ta av beskyttelses dekselet på objektivet... ;)

GAWO sa...

#flirer#.. du får nå sagt det.
Jeg tenkte at Pola filter var tingen. Det har jeg kjøpt (tror det er det i hvertfall) men enda ikke brukt.
Takk skal du ha for fin kommnentar om bildet. Jeg blir glad og i tillegg så inspirerer det til å prøve mer.

John sa...

Jeg har ingen erfaring med å bruke polafilter på slike motiv som dette. Regner med at Rune har det. Jeg har bare brukt polafilter om sommern for å fjerne refleksjoner fra f.eks vann og for å få mer blå himmel.

Anne-Berit sa...

Jeg synes dette var et nydelig vinterbilde,Gawo,du er flink!

RuneE sa...

Jeg har ikke sett snø av betydning siden jeg kjøpte Polafilteret for et halv år siden, men ser ikke bort fra at det kan fjerne uønsket refleksjon fra snøkrystaller. Fin eksponering - en prestasjon med et slikt motiv bare det.

Ivar Ivrig sa...

Ser at fokus er på det nærmeste treet. Jeg kunne tenkt meg litt mere dybdeskarphet slik at de andre bjørkene også ble skarpe.
Fint med sidelyset.